Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

¨ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ" ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Το kontra channel ανακοίνωσε κι επίσημα την συμφωνία με τον Γιώργο Τράγκα για την μεταφορά στην συχνότητα του και των τριών εκπομπών του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Γιώργος Τράγκας έρχεται από τη Δευτέρα 28 Απριλίου, με τις εκπομπές του «Χωρίς αναισθητικό», «Απαγορευμένη ζώνη» και «Ελεύθερος σκοπευτής».

H ολική επιστροφή του Γιώργου Τράγκα στο «KONTRA CHΑNNEL» δίνει νέα δυναμική στο κανάλι που αγωνίζεται για να φύγουν από την Ελλάδα, η τρόικα και οι ξένοι τοκογλύφοι .

Μαχητικός, αποκαλυπτικός και όπως πάντα καυστικός ο κορυφαίος δημοσιογράφος θα δίνει καθημερινά τη μάχη για την ενημέρωση από τη συχνότητα του «KONTRA CHANNEL».

Από την Δευτέρα 28 Απριλίου και κάθε βράδυ 09:00 με 10:00 μ.μ. η ενημέρωση αποκτά ενδιαφέρον για να μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα αυτά που κρύβουν τα κανάλια των βαρόνων

Με «Χωρίς Αναισθητικό» ο Γιώργος Τράγκας θα είναι κοντά σας με τη γνωστή –δυναμική φωνή αντίστασης στα σχέδια της διαπλοκής.

Ακόμη ο Γιώργος Τράγκας θα παρουσιάζει από μια φορά την εβδομάδα τις ανατρεπτικές εκπομπές του, «Απαγορευμένη Ζώνη» και «Ελεύθερος Σκοπευτής»
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα