Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας - Περισσότερα από 75 κιλά εκρηκτικής ύλης

Τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Αθήνας – Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη στην οδό Αμερικής – Ο Χριστόδουλος Ξηρός πίσω από την επίθεση;

Περιστατικό που ξύπνησε τους Αθηναίους σημειώθηκε στις 5.55 τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ειδικότερα, ακούστηκε εκκωφαντικός θόρυβος που έμοιαζε με έκρηξη, ωστόσο η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση, παρά μόνο σε αποκλεισμό κεντρικών οδών της Αθήνας.





Αναλυτικά, τηλεφώνημα για παγιδευμένο με 75 κιλά εκρηκτικά σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Αμερικής, μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου, έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος, δέχθηκε το zougla.gr. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στις 5.11 ακριβώς τα ξημερώματα της Πέμπτης έδωσε διορία 45 λεπτών και εντολή να εκκενωθούν όλα τα γύρω κτήρια. Τηλεφώνημα δέχθηκε και η Εφημερίδα των Συντακτών.


Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε αποκλεισμό των οδών Αμερικής, Πανεπιστημίου και Σταδίου για αποφυγή τυχόν τραυματισμών.



Στις έξι παρά πέντε ακούστηκε θόρυβος που έμοιαζε με έκρηξη, ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν οι πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε εξουδετέρωση ή αν όντως το αυτοκίνητο εξερράγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα