Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ανιδιοτελής προσφορά του υποψηφίου Δήμαρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ.Φώτη Μελά

Παράδειγμα προς μίμηση η κίνηση του υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ.Φώτη Μελά ο οποίος συναισθανόμενος πλήρως τις δυσκολίες των συμπολιτών του ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ως Δήμαρχος  να προσφέρει εξ ολοκλήρου το μισθό που θα του αναλογεί στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Ήδη ετοιμάζει επιστολή μέσω της οποίας θα κοινοποιεί την απόφασή του στο  Μαξίμου, το υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών.
Θα ζητεί επίσης από την πολιτεία να ορίσει επιτροπή η οποία θα  ελέγχει συνεχώς την πορεία και τους αποδέκτες των χρημάτων που θα λαμβάνει. 
Ο κ.Μελάς μέσω της επιστολής θα καλεί παράλληλα τους κυβερνώντες να ενσκήψουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και να εργαστούν προκειμένου να βρεθούν λύσεις.
Για να προλάβουμε τους κακόβουλους που θα τονίσουν ότι ο Δήμαρχος δικαιούται σύνταξης και δε θα λαμβάνει εξ ολοκλήρου το μισθό του εμείς ΤΟΥΣ καλούμε να αγωνιστούν στο πλευρό μας  προκειμένου αυτός  να δίνεται χωρίς περικοπή, προκειμένου να επωφελούνται περισσότεροι συμπολίτες μας.
Μακάρι η κίνηση του κ.Μελά να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους τοπικούς άρχοντες οι οποίοι θα ήθελαν να προσφέρουν αφιλοκερδώς για την ευημερία των συνανθρώπων  τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα