Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποχέτευση όμβριων υδάτων σε Παλούκια και Λ. Φανερωμένης στη Σαλαμίνα


Ξεκίνησαν οι εργασίες για ακόμα δύο μεγάλα έργα: την αποχέτευση όμβριων υδάτων στις περιοχές Παλουκίων και Λ. Φανερωμένης.
Τα δύο αυτά δίκτυα αποτελούν μέρος ενός συμβασιοποιημένου έργου προϋπολογισμού ύψους 20.000.000 ευρώ το οποίο η παρούσα Δημοτική Αρχή έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες, σωστό προγραμματισμό και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα με την Αντιπεριφέρεια Νήσων, ενέταξε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής το 2011 και γι’ αυτό ευχαριστούμε δημοσίως τόσο τον Περιφερειάρχη κύριο Γιάννη Σγουρό και τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κατσικάρη
Όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε τα σημαντικά προβλήματα από τη μη ύπαρξη αποχετευτικής υποδομής όμβριων υδάτων, προβλήματα που ανέκαθεν υποβάθμιζαν την ποιότητα της ζωής μας.



 Πλέον η Σαλαμίνα δεν θα παρουσιάζει τις γνωστές απαράδεκτες εικόνες με τα αδιαπέραστα λόγω υδάτων κυκλοφοριακά σημεία, τα σταματημένα λόγω βροχής αυτοκίνητα και γενικότερα την εικόνα μιας τριτοκοσμικής χώρας.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα αρχίσουν και οι εκσκαφές στη διασταύρωση της Λ. Σαλαμίνος με τη Λ. Αιαντείου (ΙΚΑ), σημείο όπου διαχρονικά παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πόλη μας.
Εκ των προτέρων, ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την αναστάτωση που ενδέχεται να προκληθεί στην καθημερινότητά τους λόγω των εργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα