Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Κοντά στη συγκρότηση ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο η Λεπέν

Κοινή συνέντευξη Τύπου έδωσε στις Βρυξέλλες η Μαρίν Λεπέν, μαζί με τον επικεφαλής του ολλανδικού αντιμεταναστευτικού Κόμματος Ελευθερίας (PVV) Χέερτ Βίλντερς και στελέχη του αυστριακού FPÖ, της ιταλικής Λέγκας του Βορρά και του βελγικού Vlaams Belang.

Η πρόεδρος του κόμματος της Γαλλίας Εθνικό Μέτωπο (FN) δήλωσε ότι δεν έχει «καμία ανησυχία για την μελλοντική ύπαρξη» πολιτικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Μαρίν Λεπέν είπε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν κόμματα από πέντε χώρες, όμως «υπάρχει μια ιδιαίτερα σταθερή βάση από 38 βουλευτές».
Η πρόεδρος του FN τόνισε ότι «εξετάζονται πιθανοί συνδυασμοί. Ο αριθμός των πιθανοτήτων μας κάνει εξαιρετικά αισιόδοξους». Πρόσθεσε ότι και άλλα κόμματα επιθυμούν να δημιουργήσουν πολιτική ομάδα. «Η βασική αρχή μιας διαπραγμάτευσης είναι η διακριτικότητα. Λυπάμαι Νάιτζελ αλλά θα σχηματίσουμε την ομάδα μας», τόνισε η Μαρίν Λεπέν αναφερόμενη στον επικεφαλής του κόμματος UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ.
Ο Χέερτ Βίλντερς διαβεβαίωσε ότι «είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να συγκεντρώσουμε επτά κόμματα».
Υπενθυμίζεται ότι για να δημιουργηθεί μια πολιτική ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο χρειάζονται τουλάχιστον25 βουλευτές από επτά χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα