Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης:Δεν άκουσα τον Πρωθυπουργό να αναλάβει την ευθύνη του αποτελέσματος

"Δεν άκουσα τον Πρωθυπουργό να αναλάβει την ευθύνη του αποτελέσματος" είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό".  

"Είμαι 25 χρόνια στην βουλή. Ξέρω ότι κάθε βράδυ που γίνονται εκλογές βγαίνουν οι αρχηγοί και λένε ότι 'αναλαμβάνω την ευθύνη του αποτελέσματος'.  Δεν άκουσα εγώ από τον πρωθυπουργό να λέει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη του αποτελέσματος", είπε ο προσφάτως διαγραμμένος από τη ΝΔ βουλευτής.

Όπως σημείωσε το ποσοστό της ΝΔ μειώθηκε επτά μονάδες από το 2012. "Την ευθύνη ποιος θα την αναλάβει; Κάποιος έφταιξε", ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι αφού δεν άκουσε κανέναν από την ΝΔ να αναλαμβάνει την ευθύνη, την αναλαμβάνει εκείνος ως διαγραμμένος εξ ονόματος της παράταξης του .

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι είναι πάρα πολύ πιθανό η βουλή αυτή να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας με βάση τα αποτελέσματα που βγήκαν και επισήμανε την ανάγκη η ΝΔ να πάρει την πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς. Χρειάζεται, συμπλήρωσε ο κ. Κακλαμάνης, να πάει ενωμένη η κεντροδεξιά στις επόμενες εκλογές.


Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την άποψη ότι έπιασε "ταβάνι" και ότι η "μόδα της τελειώνει".

Τέλος, υπογράμμισε ότι για τον ίδιο μείζον θέμα αυτών των ευρωεκλογών ήταν το πρόβλημα που συνέβη στη Θράκη με τα ποσοστά του μειονοτικού κόμματος. "Πρέπει να γίνει εθνική αφύπνιση, να επανασυσταθεί η άτυπη διαπαραταξιακή επιτροπή και να σπεύσουμε πριν είναι αργά", είπε.


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα