Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ «EFES 14″ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ( TSK ) έχουν ήδη αρχίσει την μεγάλη στρατιωτική άσκηση με το κωδικό όνομα EFES 2014 από την Τετάρτη 28 του μηνός στο Doğanbey κόλπο της νοτιοδυτικής επαρχίας της περιοχής Seferhisar της Σμύρνης !
Την δεύτερη ημέρα της Άσκησης είχαμε βολές με πραγματικών πυρά


Συμφωνα με το veteranos.gr, την άσκηση παρακολουθεί ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , ο υπουργός Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Necdet Özel που παρακολούθησαν την απόδοση των τουρκικών στρατιωτικών μονάδων

Μαζί με τουρκικούς κυβερνητικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους , και 51 «ΑΚΑΜ» αλλά και αντιπροσωπείες από ξένες χώρες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τούρκικης Κατασκευής επιθετικού Ελικοπτέρου που χρησιμοποιήθηκε ευρέως στην άσκηση
Το σχέδιο δράσης των μονάδων του στρατού είχε προγραμματιστεί σύμφωνα με ένα πιθανό σενάριο το οποίο προσομοιώνει μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ των (δύο χωρών .)
Στην άσκηση παίρνουν μέρος 8.500 άνδρες με το μεγαλύτερο μέρος να το αποτελούν Καταδρομείς ,50 μαχητικά αεροσκάφη ,40 επιθετικά ελικόπτερα 40 πολεμικά πλοία ,70 αποβατικά και φουσκωτά σκάφη των ειδικών δυνάμεων ,110 αυτοκινούμενα και ρυμουλκούμενα Πυροβόλα και πάνω από 1500 οχήματα όλων των τύπων .

Οι άσκηση «Efes – 2014″ έχει προγραμματιστεί να λήξει στις 5 Ιουνίου .
Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία αυτό το μήνα . Στις 21 Μαΐου , τουρκικά πολεμικά πλοία ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις με την κωδική ονομασία » Λευκός Τυφώνας 2014 «στο Αιγαίο Πέλαγος .

Στην άσκηση πήραν μέρος 53 πλοία , τέσσερα αεροσκάφη περιπολίας , 13 ελικόπτερα ναυτικής αεροπορίας και 17 περιπολικά σκάφη της ακτοφυλακής .
Ο «Λευκός Τυφώνας» θα λήξει την 1η Ιουνίου !

Τούρκοι Κομάντος αποβιβάζονται στην Εχθρική ακτή !! (χωρίς σχολιασμό τα κόκκινα σωσίβια που μπαμ από μακριά )
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θέλει πόλεμο και επιδιώκει τη διατήρηση της σταθερότητας στην περιοχή , αλλά θα προετοιμαστεί και για πόλεμο !
Σχόλιο: Στην άσκηση έχουν προσκληθεί και την παρακολουθήσουν να την καταγράψουν και να την δημοσιεύσουν όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας που μάλλον θέλει να στείλει μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα