Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πρόσωπο κλειδί στον σαρωτικό ανασχηματισμό η Ντόρα Μπακογιάννη

Της Έλλης Τριανταφύλλου

Προ των πυλών, είναι ο σαρωτικός, όπως όλα δείχνουν, ανασχηματισμός, ο οποίος μάλιστα δεν θα περιοριστεί στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, αλλά θα επεκταθεί και σε οργανισμούς που ελέγχονται από την κεντρική διοίκηση.

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις μεταξύ του πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, υπουργού Εξωτερικών, κ. Ευ. Βενιζέλου, κυρίως για το ζήτημα της Τράπεζας της Ελλάδας, το οποίο είναι κομβικό για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Από την προχθεσινή συνάντηση των δύο αρχηγών παρέμειναν ανοικτά δύο ζητήματα: H παραμονή ή μη του κ. Γιανν. Στουρνάρα στη θέση του υπουργού Οικονομικών και του κ. Προβόπουλου στην ηγεσία της Τραπέζης της Ελλάδος.

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών, εμφανίζουν ως πιθανή την αλλαγή σκυτάλης στην Τράπεζα της Ελλάδος, όχι όμως από τον νυν τσάρο της οικονομίας, αλλά από άλλο πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, όπως π.χ. ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιάς. Οι ίδιες πληροφορίες εμφανίζουν ως εξίσου πιθανή την παραμονή, αλλά και την αποχώρηση του κ. Γιανν. Στουρνάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα