Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η διπλή ανάγνωση της παρουσίας Ευαγγελάτου σε STAR και MEGA!

Η παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου το βράδυ των εκλογών, αρχικά στο στούντιο του STAR και εν συνεχεία στο MEGA, έχει κι άλλη ανάγνωση πέρα την προφανή; Φυσικά, αφού ο δημοσιογράφος θα συζητήσει και με τους δυο τηλεοπτικούς σταθμούς το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Και αν φαινομενικά το STAR συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να εντάξει στο πρόγραμμα του τον δημοσιογράφο, δεδομένου ότι υπάρχει χώρος (για μια νέα εκπομπή), αλλά και μεγαλύτερη οικειότητα… Εξίσου υψηλές είναι οι πιθανότητες να συμβεί και στο MEGA που θα τα αλλάξει ΌΛΑ την επόμενη σεζόν (και δεν υπαινισσόμαστε μόνο το δελτίο ειδήσεων). Ήδη κυκλοφορεί ένα σενάριο για το ποια ζώνη θα μπορούσε να αναλάβει ο δημοσιογράφος στο μεγάλο κανάλι, αλλά η αποκάλυψη του θα τάραζε τις υπάρχουσες ισορροπίες… Επιπλέον και με δεδομένο ότι έχει την αξία του σημειώνεται ότι οι σχέσεις του Νίκου Ευαγγελάτου, τόσο με τον κοινό μέτοχο των δυο καναλιών όσο και με τον Σταύρο Ψυχάρη, είναι εξαιρετικές.

Τέλος, να σημειωθεί όπως έγραψε και το ΚΑΡΦΙ στο τελευταίο του φύλλο, ο Νίκος Ευαγγελάτος συναντήθηκε και με τον Σεραφείμ Φυντανίδη. Ο τελευταίος ως πρόεδρος του «Ε» συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον δημοφιλή δημοσιογράφο.

Enimerosi24

Πηγή: tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα