Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Γιακουμάτος: Θα παραιτηθώ αν δεν ρίξω τις τιμές

Πρώτος στόχος του υφυπουργού Ανάπτυξης, Γεράσιμου Γιακουμάτου είναι να βάλει τάξη στην αγορά, με προτεραιότητα την καταπολέμηση της κερδοσκοπίας προϊόντων.
Όπως είπε σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, αν αποτύχει σε αυτή την αποστολή δεν θα διστάσει να παραιτηθεί.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα, αν δεν καταφέρει να ρίξει τις τιμές. Ξεκάθαρος στόχος του, όπως δήλωσε, είναι να βάλει τάξη στην αγορά και ανέφερε ότι έχει λάβει εντολή από τον Αντώνη Σαμαρά να ρίξει τις τιμές, και αυτό ακριβώς θα κάνει το επόμενο διάστημα.
Πρόσθεσε ότι, στην περίπτωση που το έργο του δεν έχει θετικά αποτελέσματα, δεν θα διστάσει να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι "και οι ένστολοι έχουν ψυχή", κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση των πέντε βουλευτών της ΝΔ να θέσουν ως προϋπόθεση την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου να υπερψηφίσουν την τροπολογία για τα μισθολογικά των δικαστικών λειτουργών.
"Υπήρξε μία άποψη πέντε βουλευτών, και σωστά υπάρχει, ότι και οι ένστολοι έχουν και αυτοί ψυχή και πρέπει με την επικινδυνότητα του επαγγέλματός τους να πάρουν και αυτοί τις αυξήσεις. Ο κ. Σαμαράς το έχει πει επανειλημμένως ότι με το πρωτογενές πλεόνασμα θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες και μία αδικία είναι και των ενστόλων". "Άρα, λοιπόν, που είναι η ανταρσία;" διερωτήθηκε ο κ. Γιακουμάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα