Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Τα έδωσαν όλα...

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας, κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο του Αρένα Περνομπούκο του Ρεσίφιε, άγγιξαν το όνειρο, όμως στο τέλος, δεν τα κατάφεραν.
Το χαμένο πέναλτι του Φάνη Γκέκα και η εύστοχη εκτέλεση στο τελευταίο πέναλτι των Κοσταρικανών, έστειλε την ομάδα της Κεντρικής Αμερικής, στην επόμενη φάση.

Το χαμένο πέναλτι του Φάνη Γκέκα:

Η διαδικασία των πέναλτι
1ο πέναλτι: Μπόρχες: 1-0
2ο πέναλτι: Μήτρογλου: 1-1
3ο πέναλτι: Ρουίς: 2-1 
4ο πέναλτι: Χριστοδουλόπουλος: 2-2
5ο πέναλτι: Γκονζάλες: 3-2
6ο πέναλτι: Χολέβας: 3-3
7ο πέναλτι: Κάμπελ: 4-3
8ο πέναλτι: Γκέκας: 4-3 (απέκρουσε ο Νάβας)
9ο πέναλτι: Ντίαζ 5-3 
Η ροή του παιχνιδιού
Ακόμα μία τεράστια ευκαιρία για την Εθνική μας ομάδα στο 118' με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Φάνης Γκέκας με κεφαλιά, βρήκε τον επιθετικό της Φούλαμ, εκείνος έκανε το σουτ, όμως για μία ακόμη φορά ο Νάβας απέκρουσε σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία στο 112' για την Ελλάδα, όταν ο Νάβας απέκρουσε δυνατό σουτ του Χριστοδουλόπουλου από πλάγια θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης η Εθνική έχει κλείσει την Κόστα Ρίκα στα καρέ της, εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική της υπεροχή, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να κάνει την μεγάλη φάση.
Γκολ στο 90’ για την Εθνική μας ομάδα! Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Νάβας και ισοφαρίζει σε 1-1, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας.
Δείτε το γκολ:

Στο 66’ η Κόστα Ρίκα μένει με δέκα παίκτες, καθώς χάνει με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντουάρτε. Ο μεσοαμυντικός της Κόστα Ρίκα έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Χοσέ Χολέβας και δέχθηκε την 2η κίτρινη.
Ο Μπολάνιος άνοιξε το σκορ για την Κόστα Ρίκα στο 52’ με ένα χλιαρό σουτ το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Ορέστη Καρνέζη.
Ο Έλληνας γκολκίπερ παρακολούθησε την πορεία της μπάλας έχοντας την εντύπωση ότι θα κατέληγε άουτ ωστόσο εκείνη κατέληξε αργά στα δίχτυα.
Δείτε το γκολ της Κόστα Ρίκα:


Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό, ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες, όμως η Ελλάδα ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο και πιο ουσιαστικά την εστία του Νάβας.
Μόλις στο 2΄ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σούταρε δυνατά ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νάβας. Στο 7’ απείλησε η Κόστα Ρίκα, στη μοναδική στιγμή που «πάτησε» την περιοχή του Καρνέζη, με τον Μπολάνιος.
Στο 12’ ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε και πάλι, όμως δεν βρήκε τον στόχο. Ένα ακόμα σουτ για την Εθνική μας ομάδα στο 27’ από τον Γιώργο Καραγκούνη, με τον Νάβας να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
Στο 36’ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού μέχρι τώρα, η οποία ήταν για την Ελλάδα.
Ο Χολέβας από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Σαλπιγγίδης έκανε την προβολή όμως ο Νάβας έδιωξε σταθερά σε κόρνερ.


Ο Real Fm 97.8 θα σας ενημερώνει από τις 6 το απόγευμα για όλα όσα συμβαίνουν στην Βραζιλία και για τις εξελίξεις πριν από το κρίσιμο ματς.
Η ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σάμαρης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς
Η ενδεκάδα της Κόστα Ρίκα: Νάβας, Γκονζάλες, Ουμανά, Μπόρχες, Τουατέ, Μπολάνιος, Κάμπελ, Ρουίζ, Ντίαζ, Καμπόα, Τεχέδα

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπέντζαμιν Ουίλιαμς. Ο 37χρονος Αυστραλός ρέφερι είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, είναι διεθνής από το 2005 και το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι το πρώτο της καριέρας του. Στη φετινή διοργάνωση έχει "σφυρίξει" Ονδούρα - Εκουαδόρ και Βέλγιο - Ν. Κορέα.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάθιου Κριμ και Χακάν Ανάζ ενώ τέταρτος θα είναι ο Ναουάφ Σουκράλα από τον Μπαχρέιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα