Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Κατατέθηκε τροπολογία για παράταση της ρύθμισης και προς τα ασφαλιστικά ταμεία

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την παράταση της ρύθμισης των 100 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία στο πλαίσιο του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τίτλο «Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής», σύμφωνα με δημοσίευμα της naftemporiki.gr.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, την τροπολογία υπέγραψαν ο Στάθης Λεουτσάκος, η Ιωάννα Γαϊτάνη, ο Κώστας Δελημήτρος, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο Σάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Σταθάς, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Αναλυτικά, στην τροπολογία περιλαμβάνονται:


1. Η προθεσμία της παρ.1 του άρθρου 19 του ν.4324/2015 (Α΄44) για την υποβολή αίτησης υπαγωγής σε καθεστώς ρύθμισης, παρατείνεται από τη λήξη της έως και την 26η /6ου/2015. H παράταση της προηγούμενης παραγράφου ισχύει και για τους οφειλέτες της  παρ.8 του άρθρου 28 του ν. 4321/15.

2. Η παράταση της προηγούμενης παραγράφου δεν ισχύει για οφειλές που οφείλονται σε οφειλές από μισθώματα ακινήτων ιδιοκτησίας των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα