Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Συνταρακτικές αποκαλύψεις Πανούση στο ΘΕΜΑ

Πολιτικός «σεισμός» για τις καταγγελίες - Δύο ανακοινώσεις από Μαξίμου Πανούσης: Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν τη ζωή μου - Κυβέρνηση: Πήγαινε στη Δικαιοσύνη
«Ενοχλημένο το Μαξίμου, αναγνωρίζει με καθυστέρηση ως «σοβαρό» το θέμα - Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός θα πάει αύριο στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρποη Κουτζαμάνη - Η ίδια ωστόσο δηλώνει άγνοια - Πλήρη διερεύνηση ζητά η αντιπολίτευση

Συγκλονιστικές πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει τις τελευταίες ώρες η πολύκροτη υπόθεση που ξέσπασε με τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση (με συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα) ότι πολιτικά στελέχη διασυνδεδεμένα με την τρομοκρατία απείλησαν τη ζωή του.


Ο ίδιος αναμένεται να δώσει συνέχεια αύριο, Δευτέρα, καθώς,κατά πληροφορίες, θα πάει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και θα καταθέσει όσα στοιχεία έχει. Η ίδια η κυρία Κουτζαμάνη ωστόσο, σε επικοινωνία με το protothema.gr, είπε ότι δεν έχει ενημερωθεί περί επικείμενης επίσκεψης Πανούση στο γραφείο της.

Ενώ η πρωτοφανής αποκάλυψη έγινε το βράδυ του Σαββάτου (με την κυκλοφορία δηλαδή των κυριακάτικων εφημερίδων) η κυβέρνηση χρειάζεται 24 ολόκληρες ώρες να αντιδράσει και ενώ ενδιάμεσα ο κ. Πανούσης είχε στηλιτεύσει την κυβερνητική σιωπή και είχε προχωρήσει ένα ΒΗΜΑ ακόμη στις καταγγελίες του. 

Είχε δηλώσει συγκεκριμένα (στο Βήμα FM) ότι αυτοί που τον απείλησαν ήταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πως η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν ενήμερη.

Φανερά ενοχλημένο το Μέγαρο Μαξίμου και ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση το καλούσε να πάρει θέση για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού, εξέδωσε μία ανακοίνωση δύο γραμμών, με την οποία παραδεχόταν μεν ότι υπάρχει σοβαρό θέμα, αλλά καλούσε τον κ. Πανούση να καταθέσει τις καταγγελίες του στη δικαιοσύνη και να μην τις περιφέρει στα μέσα ενημέρωσης.

«Οι καταγγελίες, που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στη Δικαιοσύνη» έλεγε η ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επικοινώνησε με τον κ. Πανούση, θέτοντας του το ερώτημα γιατί δεν ενημέρωσε αρμοδίως, από τη στιγμή που θεώρησε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πανούσης του απάντησε ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και όχι αστυνομικό.

Κυβερνητικές πηγές λένε ότι ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το θέμα του κ. Πανούση στο περιθώριο των συσκέψεων που είχε σήμερα για τη διαπραγμάτευση και το προσφυγικό.

Σε νεώτερο σημείωμά του, δε, το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την πρώτη ανακοίνωση, αναφέρει: «Η συνεχής ανακύκλωση δηλώσεων για το ίδιο θέμα, από τον κ. Πανούση στα ΜΜΕ, δεν έχει κανένα νόημα. Οι καταγγελίες γίνονται στην Δικαιοσύνη και όχι στα συγκροτήματα Τύπου»περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα