Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Υστερία σε όλη την Ευρώπη! Με εντολή Μέρκελ ακυρώθηκε ο αγώνας Γερμανία-Ολλανδία - Το θρίλερ με το ασθενοφόρο "καμικάζι"

- Οι αρχές της Γερμανίας εξετάζουν ένα ύποπτο αντικείμενο στο σιδηροδρομικό σταθμό του Αννόβερου
- Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την αστυνομία ότι βρέθηκε ασθενοφόρο με εκρηκτικά
- Νωρίτερα με την απειλή τρομοκρατικού χτυπήματος εκκενώθηκε και ένας συναυλιακός χώρος
- Οι αρχές έχουν συστήσει ωστόσο στους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους
- Γερμανοί δημοσιογράφοι ωστόσο επιμένουν πως εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο στάδιο που θα γινόταν ο αγώνας Γερμανία-Ολλανδία









«Επρόκειτο για μια πολύ δύσκολη απόφαση, η οποία ελήφθη έπειτα από πολλές πληροφορίες που λάβαμε για μια πιθανή επίθεση, οι οποίες πριν από τον αγώνα πύκνωσαν πολύ», εξήγησε ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ αναφερόμενος στην ακύρωση του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ολλανδίας, απόψε στο Ανόβερο.


Ο κ. Ντε Μεζιέρ δήλωσε ακόμη, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη, ότι δεν σκοπεύει να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση, διότι αυτές θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανησυχία στους πολίτες ή να δυσχεράνουν το έργο των αρχών στο μέλλον.
Κατά την ίδια συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας Μπόρις Πιστόριους διευκρίνισε ότι ως τώρα δεν έχουν βρεθεί εκρηκτικά και δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ πρόσθεσε ότι δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα ότι βρέθηκε ασθενοφόρο με εκρηκτικά κοντά στο στάδιο.


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa), το οποίο επικαλείται κύκλους ασφαλείας της Γερμανίας, η απειλή ήταν «ισλαμιστικού χαρακτήρα» και η σχετική ενημέρωση έφτασε στο Βερολίνο από μυστική υπηρεσία ξένης χώρας, και πιο συγκεκριμένα από τη Γαλλία.
Ωστόσο, δημοσιογράφος του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου NTV που μίλησε στo CNN, επιμένει πως οι αρχές στο Αννόβερο της Γερμανίας εντόπισαν έναν  έναν εκρηκτικό μηχανισμό που επρόκειτο να πυροδοτηθεί μέσα στο στάδιο όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου Γερμανίας και Ολλανδίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αγώνα θα τον έβλεπε και η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ και σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο της χώρας ως ένδειξη πως δεν φοβούνται τους τζιχαντιστές. Ωστόσο, μετά την αναβολή του αγώνα, η Άνγκελα Μέρκελ που είχε ξεκινήσει ήδη από το Βερολίνο επέστρεψε στο γραφείο της, αφού με εντολή της είχε ήδη ακυρωθεί ο αγώνας Γερμανία-Ολλανδία.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα