Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: ME ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΕΤΟ

Κλειστά για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια τα δημόσια ΙΕΚ


Να αποκαταστήσει την αλήθεια, όπως ο ίδιος λέει, σχετικά με την κατάσταση στα ΙΕΚ επιχειρεί ο πρώην υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.




Αναφερόμενος στο γεγονός ότι για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια τα δημόσια ΙΕΚ παραμένουν κλειστά από 1η Οκτωβρίου, αφού δεν εξασφαλίστηκαν τα απαραίτητα κονδύλια για να προσληφθούν 7.000-8.000 εκπαιδευτές, ο κ. Αρβανιτόπουλος εξαπολύει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα και την κατηγορεί ότι τους βάζει λουκέτο, ενώ παλαιότερα τον συκοφαντούσε ότι τα κλείνει εκείνος.



Παραθέτει μάλιστα και τα στοιχεία για το πώς λειτουργούσαν όταν ήταν ο ίδιος υπουργός Παιδείας σημειώνοντας ότι:



«Το Σεπτέμβριο του 2013 ο κ. Φίλης και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη του κ. Τσίπρα με συκοφαντούσαν ότι δήθεν έκλεινα τα δημόσια ΙΕΚ. Πριν τη μεταρρύθμιση του 2013 στα δημόσια ΙΕΚ φοιτούσαν 5.000 – 5.500 φοιτητές.  Και στα ιδιωτικά ξεπερνούσαν τους 10.000. Μετά την μεταρρύθμιση που κάναμε  το 2013, στα δημόσια  ΙΕΚ ενεγράφησαν περισσότεροι από 11.000 σπουδαστές στα επόμενα δύο ακαδημαϊκά έτη. Και στα ιδιωτικά ΙΕΚ  έπεσαν κάτω από 9.000. Η δική μας μεταρρύθμιση ισχυροποίησε τα δημόσια ΙΕΚ. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα τους βάζει λουκέτο. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα