Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο Σεραφείμ κατηγορεί την κυβέρνηση για φασίζουσα νοοτροπία

φωτογραφία από την περυσινή κάλυψη της δημόσιας τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ) 
Με αφορμή τη μη τηλεοπτική κάλυψη του εορτασμού των Θεοφανείων στον Πειραιά από την ΕΡΤ

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, συνεχίζοντας την κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών που ξεκίνησε με το σύμφωνο συμβίωσης.

Αυτή τη φορά αιτία στάθηκε η απόφαση της ΕΡΤ να μην καλύψει τηλεοπτικά την τελετή του αγιασμού των υδάτων, στον Πειραιά.


Σε δηλώσεις του στο Star τόνισε: “Ανακάλεσε (σ.σ. η κυβέρνηση) την κρατική τηλεόραση, η οποία επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της Γης την τελετή των Θεοφανείων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από όζουσα φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα”.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας με επίσημη ενημέρωση του Μαξίμου, ανακοίνωσε ότι θα παραστεί το πρωί της Τετάρτης, στις 10:45, στον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών, καθώς ο πρωθυπουργός φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Σεραφείμ σχετικά με την ψήφιση και επέκταση του συμφώνου συμβίωσης.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα