Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Τέλος τα διημερεύοντα φαρμακεία τις καθημερινές από 1η Μαΐου

Απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής

Με αυτή την απόφαση, οι φαρμακοποιοί, προσπαθούν να πιέσουν το κράτος, να θεσπίσει συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας, πέραν του οποίου θα ορίζονται καθημερινά οι εφημερίες

Σε άρση των διημερεύσεων από την 1η Μαΐου προχωρά ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας , ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ), μετά από χθεσινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.


Το διοικητικό συμβούλιο του ΦΣΑ, αποφάσισε την άρση των διημερεύσεων (ωράριο 8 π.μ.- 8 μ.μ.) από 1/5/2016, εκτός αργιών και Σαββατοκύριακου.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο που απέστειλε ο ΦΣΑ προς το Υπουργείο Υγείας «Η απόφαση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας του Φαρμακευτικού κλάδου, να οριστεί εκ μέρους της πολιτείας συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων, πέραν του οποίου θα ορίζονται καθημερινά οι εφημερίες».

Εξάλλου, το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου παρουσία 180 αντιπροσώπων από ολόκληρη τη χώρα αλλά και των προέδρων των φαρμακευτικών Συλλόγων, όπου μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και το θέμα του ωραρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα