Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΡΤ μπαίνει στον ανταγωνισμό και με την έκδοση της «Ραδιοτηλεόρασης»

Μήνυμα για την πλήρη λειτουργία της ΕΡΤ στέλνει η διοίκησή της. Ύστερα από δύο χρόνια, βγάζει το λουκέτο από το κτίριο της Μουρούζη, που έβαλε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, και επανεκδίδει τη «Ραδιοτηλεόραση». Η ιδέα για την επαναφορά του ιστορικού περιοδικού ανήκει στον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο, o οποίος εξασφάλισε χορηγία από τα ΕΛΠΕ προκειμένου να κυκλοφορήσει ξανά το περιοδικό. Μάλιστα, για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία, παρουσίασε ένα πιλοτικό τεύχος 16 σελίδων στο ΔΣ της περασμένης Πέμπτης.

Το περιοδικό θα είναι εβδομαδιαίο, με 16 σελίδες και θα διανέμεται δωρεάν στους σταθμούς του Μετρό, σε βιβλιοπωλεία και άλλους χώρους διάθεσης free press, ενώ θα διατίθεται σε ψηφιακή μορφή από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Η επαναλειτουργία του στούντιο της Μουρούζη εκτός από συμβολικό έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα. Η ΕΡΤ θα χρησιμοποιήσει τις υποδομές που υπάρχουν για ζωντανές συνδέσεις με τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ. Ενισχύεται ταυτόχρονα η νυχτερινή βάρδια της ΕΡΤ, ώστε να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την κάλυψη έκτακτων γεγονότων όλο το 24ωρο. Όλα τα τεχνικά συνεργεία των ειδήσεων μεταφέρονται από την Κατεχάκη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Οι αλλαγές αυτές συνοδεύονται από τη δημιουργία ενός newsroom, το οποίο θα επιφορτιστεί με την υποδοχή των ειδήσεων για όλα τα Μέσα της ΕΡΤ. Τα ζητήματα της ψηφιακής ΕΡΤ αναλαμβάνει ο Μάρκος Βογιατζόγλου, εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ για τον τομέα αυτό. Ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ θα αναλάβει χρέη προέδρου της υπό σύσταση Επιτροπής Ενημερωτικού Προγράμματος της ΕΡΤ, ενώ καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου με αντικείμενο την Ενημέρωση ανέλαβε -με απόφαση του ΔΣ- ο Βασίλης Ταλαμάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα