Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Η ΔΕΗ διχάζει Σταθάκη και Τσακαλώτο

Εν όψει του ανοίγματος του φακέλου της ενέργειας
Σε αναβρασμό βρίσκονται δύο αντίπαλα στρατόπεδα στον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ και άλλων θεμάτων του φακέλου «Ενέργεια» που σύντομα πρόκειται αν ανοίξει για τα καλά, όπως μας πληροφορεί ο «Βηματοδότης».

Συγκεκριμένα, ο «Βηματοδότης» αναφέρει:

«Καταφθάνουν οσονούπω οι εκπρόσωποι των δανειστών για την τελευταία και καυτή αξιολόγηση του προγράμματος. Στα φλέγοντα ζητήματα των διαπραγματεύσεων είναι τα ενεργειακά. Δηλαδή οι αποκρατικοποιήσεις των ΕΛ.ΠΕ και της ΔΕΠΑ, η πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ καθώς και η πλήρης απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρισμού.

»Ο φάκελος δηλαδή του υπουργού Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη. Οι κακές γλώσσες θέλουν τον κ. Σταθάκη να διαφωνεί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στα θέματα των ενεργειακών αποκρατικοποιήσεων. Ο Ευκλείδης θέλει να τελειώνει γρήγορα. Ο κ. Σταθάκης θέλει να κρατήσει ένα στίγμα του ιδεολογικού πρόσημου του ΣΥΡΙΖΑ.

»Η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των ενεργειακών ΔΕΚΟ είναι ο στόχος των εναλλακτικών σεναρίων αποκρατικοποίησης του κ. Σταθάκη. Για όσους μιλούν για σύγκρουση με τον κ. Τσακαλώτο, θυμίζω ότι το επιτελείο του υπουργού Ενέργειας, που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, πρόσκειται στην ομάδα των «53+». Δικός σας…»in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα