Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

7 χρόνια "ON LINE" και συνεχίζουμε...

Φίλοι και φίλες του διαδικτυακού "ONLINE"  συμπληρώσαμε 7 χρόνια από τη έναρξη λειτουργίας του blog (27-12-2011) και έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 25.000 αναρτήσεις  και τις 500.000 μοναδικές επισκέψεις.

Ο χρόνος που έρχεται σηματοδοτεί για τη χώρα μας το τέλος του "μύθου" της αριστεράς και την αλλαγή σελίδας με μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας μας στη πιο δύσκολη φάση της, μετά την καταστρεπτική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στην Ευρώπη τώρα, συνεχίζεται η διαδικασία πλήρους ανασύνθεσης της πολιτικής και κοινωνικής της πραγματικότητας.


Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται για το brexit στις 29/03/2019 (ερώτημα αν θα είναι άτακτο ; ή αν τεθεί σε ετοιμότητα ο στρατός), επιστρέφοντας στην εποχή της βίζας και των διαβατηρίων με  το εμβληματικό επίχρυσο σχέδιο, σε μπλε φόντο εγκαταλείποντας το μπορντό της ΕΕ. Ο λογαριασμός της εξόδου αναμένεται να φθάσει στα 50 δις ευρώ, ενώ Βρετανοί και Ευρωπαίοι πολίτες θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες εξόδου από την ΕΕ.

Η Γαλλία,σύμφωνα και με την Le Monde, βρίσκεται στο αποφασιστικό «σημείο καμπής της πενταετίας» Μακρόν, με την κρίση που πυροδότησαν τα «Κίτρινα Γιλέκα». Στο ίδιο άρθρο του διευθυντή της εφημερίδας, Ζερόμ Φενολιό γίνεται λόγος για φαινόμενα «αλαζονείας και λεκτικών προκλήσεων» που δυσκολεύουν την επικοινωνία του προέδρου με τα λαϊκά στρώματα και απευθύνει έκκληση «να τροποποιήσει σε βάθος τον τρόπο διακυβέρνησης».

Η Ελλάδα τώρα εισέρχεται σε προεκλογική περίοδο και εμείς παρ'όλες τις διαβεβαιώσεις του πιο ψεύτη Πρωθυπουργού ότι οι κάλπες θα στηθούν τον Οκτώβριο του 2019,πιστεύουμε ότι θα έχουμε εθνικές εκλογές μέχρι της αρχές του Μάρτη 2019. Στις Εκλογές το μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τα φρικτά ψέμματα  και την πολιτική απάτη που έστησε εις βάρος των Ελλήνων από το 2010 μέχρι και το δημοψήφισμα παρωδία του καλοκαιριού του 2015 ορκιζόμενο σκίσιμο των μνημονίων,κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, και εναγκαλιζόμενο τους Αγανακτισμένους και το κίνημα του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", θα υποστεί πολιτική συντριβή.  Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης με τη  ΝΔ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και σύμφωνα με τα λόγια του: «το 2019 θα είναι ένα πολύ καλό έτος για την Νέα Δημοκρατία και ένα πολύ καλό έτος για την Ελλάδα. Θα είναι η χρονιά που θα γυρίσουμε σελίδα. Θα είναι η χρονιά που, όλοι μαζί ενωμένοι, θα ξαναγράψουμε ιστορία. Τη δική μας ιστορία, για να αφήσουμε πίσω οριστικά την κρίση. Σας θέλω όλους κοντά μας στον αγώνα για τη μεγάλη νίκη. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η νίκη της φωτεινής Ελλάδας» 
.
Το "ON LINE" θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και όπως έχω γράψει το σήμα "ALERT" θα παραμείνει πάνω στο λογότυπο μέχρι την ομαλοποίηση της οικονομικοπολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα.Για κάθε σχόλιο ή πρόταση σας , μπορείτε να μου γράφετε στο mail "eft.papadopoulos@gmail.com" . 

Εύχομαι σε όλους Χρόνια πολλά με Υγεία , Ειρήνη και ευημερία.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο δημιουργός και διαχειριστής του blog "ON LINE"
Μάκης Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα