Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Νέος ΣΚΑΪ με Κανάκη, Παπαοικονόμου και Καπουτζίδη

Σοβαρή ενίσχυση σε επίπεδο προγράμματος επιχειρεί ο ΣΚΑΪ. Ο Αντώνης Κανάκης, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου με τον δεύτερο κύκλο του «Λόγω τιμής» και το ενδεχόμενο μιας νέας ελληνικής σειράς από τον Γιώργο Καπουτζίδη φανερώνουν τις διαθέσεις του τηλεοπτικού σταθμού.

Η συνεργασία με τους «Ράδιο Αρβύλα» ξεκινάει άμεσα από το νέο έτος, μαζί με τη μετάδοση του «Survivor», σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της βραδινής ζώνης. Το συμβόλαιο του ΣΚΑΪ με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions είναι τριετούς διάρκειας και προβλέπει τη μετάδοση των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» και ό,τι άλλο αποφασίσει ο παρουσιαστής στη διαδρομή.

Η στήλη είχε αποκαλύψει τις συζητήσεις που είχε ο Αντώνης Κανάκης με ΣΚΑΪ, Alpha και Open.

Τελικά φαίνεται πως μέτρησε περισσότερο η δυναμική του ΣΚΑΪ και η δέσμευση πως θα μπορεί να λέει ό,τι θέλει, λίγους μήνες μετά το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1, ύστερα από 20 χρόνια δυνατής συνεργασίας. Η απογοήτευση προήλθε από τη στάση του ΑΝΤ1, που ζήτησε από τον Αντώνη Κανάκη να ενισχύσει τον σταθμό στη νυχτερινή ζώνη, υπό την προϋπόθεση πως θα υπήρχε και άλλο δημοφιλές πρόγραμμα με υψηλή τηλεθέαση. Αυτό όμως δεν ήρθε και το αποτέλεσμα ήταν η ήπια διακοπή της συνεργασίας.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα