Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (SEASON 1/ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 & 10

Η αξέχαστη οικογενειακή σειρά, παραγωγής 1974-1983, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1975 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ1 HD (καθημερινά 2 επεισόδια στις  19:00)
  

Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880. 


Επεισόδιο 9ο. SCHOOL MOM


Η Καρολάιν αντικαθιστά τη δασκάλα του Γουόλνατ Γκρόουβ και καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να διδάξει ανάγνωση σ’ ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια. Οι κόποι της πηγαίνουν χαμένοι, αφού η κακεντρεχής κυρία Όλσεν ταπεινώνει τον μαθητή κι αυτός με τη σειρά του ορκίζεται να μην ξαναπατήσει στο σχολείο. 



Επεισόδιο 10ο.THE RACCOON

 Η Μαίρη νιώθει ενοχές για το σπάσιμο μιας κούκλας και αποφασίζει να χαρίσει στη μικρή της αδερφή ένα εγκαταλελειμμένο ρακούν. Η Λόρα το βαφτίζει Τζάσπερ, του μαθαίνει κόλπα και προσπαθεί να το κρατήσει μακριά από μπελάδες. Ο Τζάσπερ, όμως, δαγκώνει τον Τζακ, τον σκύλο της οικογένειας και εξαφανίζεται στο δάσος. Αργότερα, όταν ο Τσαρλς ανακαλύπτει ότι το ρακούν είναι λυσσασμένο, η Μαίρη αναγκάζεται να ομολογήσει μια τρομακτική αλήθεια…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα