Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Εκτός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τους “Αρβύλα” -Άγνοια για την καταγγελία περί reverce porn βίντεο


Μετά το σάλο στο twitter  για την καταγγελία κατά του  Στάθη Παναγιωτόπουλο για τη διοχέτευση βίντεο ερωτικών περιπτύξεων στο Διαδίκτυο,  ο Αντώνης Κανάκης , ανακοίνωσε πως ο συντελεστής της εκπομπής δεν θα συμμετέχει πλέον στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Κανάκης είπε πως ενημερώθηκε σήμερα για τις καταγγελίες, δηλώνοντας πως επικοινώνησε με το  Στάθη Παναγιωτόπουλου, ανακοινώνοντας την απομάκρυνσή του  από την εκπομπή. Προσέθεσε πως εξέφρασε το θυμό του για το γεγονός πως δεν είχε ενημερωθεί από τον Στάθη Παναγιωτόπουλου για το συμβάν και εξέφρασε τη λύπη του για την κοπέλα.

Εν μέσω των σοβαρών καταγγελιών  της γυναίκας στο διαδίκτυο, η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” που επικρίνει τους πάντες, κάνοντας διαχείριση κρίσης, διαχώρισε τη θέση της από το συντελεστή. Το “Ράδιο Αρβλύλα” έχοντας μόλις επιστρέψει στον ΑΝΤ1 μετά από απουσία δύο ετών και έχοντας συμβάλει στην άνοδο των ποσοστών, αποφάσισε να απομακρύνει έναν εκ των βασιικών συντελεστών της.

 

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δημοσίευση:

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα», γράφει αρχικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα