Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Εγκαίνια για NTV και γήπεδο ΑΕΚ στη ΔΕΘ από τον Δ.Μελισσανίδη!

Τον Σεπτέμβριο θα κάνει… πρεμιέρα ο ιντερνετικός τηλεοπτικός σταθμός του Δημήτρη Μελισσανίδη, παράλληλα με τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ. Την αποκάλυψη για τα σχέδια του επιχειρηματία έκανε η στήλη. Ο σταθμός θα είναι αρχικά οικονομικός, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με το Bloomberg, με προοπτική να γίνει ενημερωτικός και σε βάθος χρόνου να αρχίσει να εκπέμπει και στην επίγεια τηλεόραση, εφόσον υπάρξει αλλαγή στη διακυβέρνηση.

To Naftemporiki TV έλαβε τη σχετική έγκριση μετάδοσης προγράμματος από το ΕΣΡ, όπως ορίζει η νομοθεσία για όσους εκπέμπουν μέσω διαδικτύου. Ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η Πόντος Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ με διακριτικό τίτλο Πόντος Μίντια. Μέτοχος της σύμφωνα με το ΕΣΡ είναι η κυπριακή εταιρεία M.P. Media Portal Limited, απώτατος μέτοχος της οποίας είναι ο Γιώργος Δ. Μελισσανίδης.

Την εταιρεία διοικεί τριμελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τους Σάββα Καλλιντερίδη (πρόεδρο), Γεώργιο Κεπίδη, (αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο) και Χριστίνα Χαφουσίδου. Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο Λάμπης Ταγματάρχης. Στόχος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να βγάλει στον αέρα και ένα ιντερνετικό κανάλι μόδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα