Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κεδίκογλου: “Ήταν λάθος ο τρόπος που έκλεισε η ΕΡΤ”

ΦΕΚ-ΕΡΤ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Νέα διαστάση στο λουκέτο της ΕΡΤ δίνει ο Σίμος Κεδίκογλου. Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Επικρατείας  σε ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Θανάση Παπακώστα, με τίτλο “Ραδιόφωνο στο πατάρι” , το οποίο καταγράφει την περιπέτεια του ΜεταΔεύτερου (www.metadeftero.gr) υπάρχει συνέντευξη του Σ. Κεδίκογλου, ο οποίος μιλάει πρώτη φορά για το οδυνηρό κλείσιμο της ΕΡΤ, το οποίο ήταν και η απαρχή της πτώσης της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά.

ΚΑΨΗΣ-ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε με την υπογραφή του Γιώργου Αλαμανή στις σελίδες πολιτισμού του “Βήματος” και κανείς από την εφημερίδα δεν σκέφτηκε να το χτυπήσει στην πρώτη σελίδα. “Είχατε υπολογίσει την αντίδραση που προκάλεσε η απόφαση αυτή;” ρωτάνε στο ντοκιμαντέρ το Σ. Κεδίκογλου “Προφανώς όχι, προφανώς όχι. Και δεν έγινε η σωστή διαχείριση”. “Δημιουργήθηκαν οι λάθος εντυπώσεις” λέει στη συνέχεια. Ο άνθρωπος π0υ ανακοίνωσε το κλείσιμό της στις 6.0 το απόγευμα  της 11ης Ιουνίου 2013 υποστηρίχει πως η ΕΡΤ “δεν έκλεισε” καθώς “συνέχισε να υπάρχει πολύ γρήγορα.” συγχέοντας τον αγώνα των εργαζομένων που κράτησαν με θυσίες και αίμα ανοικτή την ΕΡΤ, με το φαιδρό μόρφωμα της ΔΤ, και στη συνέχεια το απαράδεκτο αντιδημοκρατικό σχήμα της ΝΕΡΙΤ.
ΕΡΤ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΑΤ ΝΟΕΜ 2013
Το οποίο επί υπουργίας Παντελή Καψή (σχολιαστή σήμερα του ΣΚΑΪ) για να εγκαθιδρυθεί έπρεπε να μπούνε τα ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο. Ο  Σ. Κεδίκογλου επιτίθεται στους συνδικαλιστές, κατηγορώντας τους πως θα έκλειναν εκείνοι την ΕΡΤ “με το που θα άκουγαν τις λέξεις εφαρμογή ενιαίου μισθολογίου.”

ΦΕΚ- ΕΡΤ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
Για πρώτη φορά ένας από τους δύο υπουργούς που με την υπογραφή τους έκλεισε η ΕΡΤ., παραδέχεται το σφάλμα της συγκεκριμένης κυβερνητικής απόφασης. Η ΝΔ και επισήμως αναγνωρίζει  πως κατέβασε το διακόπτη του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, έστω και λάθος τρόπο. Άνοιγει ο δρόμος πλέον για τη διεκδίκηση αποζημίωσεων από τους θιγόμενους, αλλά και της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης του λουκέτου.typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα