Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Απορρίπτουν τις προτάσεις Τσίπρα οι αγρότες - Έκλεισαν ήδη τα Τέμπη

 Τεσσεράμιση ώρες διήρκεσε η συνάντηση στο αποκλεισμένο από κλούβες Μαξίμου
Διαβάστε την πρόταση 25 σημείων της κυβέρνησης και τα αιτήματα των γεωργών - «Βάζουν μέσα μόνο όποιους θέλουν» κατήγγειλαν οι αγρότες πριν την έναρξη της συνάντησης Για εποικοδομητικό διάλογο με τον πρωθυπουργό έκαναν λόγο οι εκπρόσωποι των αγροτών που συμμετείχαν στη διάρκειας τεσσεράμιση ωρών συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. 
 «Πήραμε τις προτάσεις και συζητήσαμε όλα τα θέματα που είναι ανοιχτά» είπαν οι αγρότες βγαίνοντας από το πρωθυπουργικό γραφείο, εξηγώντας ότι θα μεταβούν στα μπλόκα για τις γενικές συνελεύσεις, όπου θα μεταφερθούν όσα συζητήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.
«Έγινε ουσιαστικός διάλογος» είπαν μπροστά στις κάμερες εκπρόσωποι των αγροτών.


Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από τους συνδικαλιστές των αγροτών που συμμετείχαν στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα η κυβέρνηση δεν έκανε καμία υποχώρηση. «Είμαστε μακριά από συμφωνία» είπαν κάποιοι από τους αγροτοσυνδικαλιστές μακριά από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός πρότεινε να μειωθεί το αφορολόγητο για τους αγρότες από τις 12.000 ευρώ στις 9.500 ευρώ (για πρώτη φορά, ωστόσο, θα συμψηφιστούν οι επιδοτήσεις στο αγροτικό εισόδημα) και το ποσοστό των ασφαλιστικών εισφορών να μειωθεί στο 16% από το 20% (για πάντα, όπως διευκρίνιζαν κυβερνητικές πηγές, και όχι μόνο μέχρι το 2021 -πρόταση που αφορά στους κατ' επάγγελμα αγρότες), που προβλέπει το σχέδιο Κατρούγκαλου.περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα