Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Κυριάκος: Δεν έχω πρεμούρα να κάτσω στην καρέκλα του πρωθυπουργού

«Ο κ. Τσίπρας έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στη χώρα με τον λαϊκισμό του, αλλά δεν φαίνεται να έχει βάλει μυαλό»

"Τσίπρας εγώ δεν πρόκειται να γίνω" υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επιμένοντας ότι ο πρωθυπουργός κάνει μεγάλη ζημιά στη χώρα με τον λαϊκισμό με τον οποίο πολιτεύθηκε ως αντιπολίτευση και εξακολουθεί να πολιτεύεται ως κυβέρνηση.

"Δεν έχω πρεμούρα να κάτσω στην καρέκλα του πρωθυπουργού" τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι, παρότι το κόμμα του συντάσσεται με την απόσυρση του ασφαλιστικού, δεν στηρίζει τα μπλόκα. "Ζητώ λελογισμένες κινητοποιήσεις και το είπα στους αγρότες που συνάντησα" σχολίασε.



Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή "Ενικός" του Star, απέκλεισε ξανά το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΝΔ σε οικουμενική κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι "δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις για κυβέρνηση με Τσίπρα. Το πιστεύω βαθιά, μια τέτοια κυβέρνηση δεν θα είχε μέλλον. Προτιμώ τις εκλογές, δεν θα τις προκαλέσω όμως. Αν απωλέσει την πλειοψηφία θα είναι με δικιά του υπαιτιότητα".

Ερωτηθείς για τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μαζί με 40 βουλευτές μπορεί να στηρίξουν τη σημερινή κυβέρνηση, τα χαρακτήρισε ευφάνταστα.

Ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: "Ο κ. Τσίπρας έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στη χώρα, αλλά δεν φαίνεται να έχει βάλει μυαλό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα