Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Sir Elton John:"Blue Wonderful" (κυκλοφόρησε στις 05.02.2016)

Ο ζωντανός θρύλος της μουσικής επιστρέφει με τον πιο feelgood δίσκο της καριέρας του

Ο Έλτον Τζον είναι αυτό που λέμε ένας ζωντανός θρύλος. Μπροστά στα πολυάριθμα βραβεία, τα ρεκόρ και τις πρωτιές του τα χάνεις! Έχει πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από 250 εκατομμύρια δίσκους. Έχει 58 Billboard Top 40 singles στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων για single χάρη στο “Candle In The Wind” του 1997. Έχει στη συλλογή του 12 Ivor Novello Awards, έξι Grammys, δύο Brit Awards, ένα Oscar and ένα Tony. Έχει παίξει περισσότερα από 3.500 κονσέρτα σε περισσότερες από 80 χώρες. Έχει χριστεί Ιππότης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ το 1998.
Κι ένας Ιππότης όμως δικαιούται να έχει μία… “Wonderful Crazy Night”. Αυτός είναι ο τίτλος του νέου album του, που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε μέσα σε μόλις 17 μέρες και είναι αναμφισβήτητα ο πιο feelgood δίσκος της καριέρας του. «Είναι ένας τραχύς rock’n’roll δίσκος. Ήθελα έναν κιθαριστικό δίσκο, ήθελα κάτι χαρμόσυνο, κάτι που μπορείς να παίξεις σε στάδια. Δεν νομίζω ότι έκανα ποτέ έναν τόσο uptempo, ενεργητικό δίσκο. Είναι ένα γερό χτύπημα!», λέει ενθουσιασμένος για το νέο του άλμπουμ.
Μαζί με τον σταθερό του συνεργάτη στους στίχους, Bernie Taupin, υπογράφει δέκα τραγούδια που δεν έχουν τίποτα το μελαγχολικό. «Είπα στον Bernie ότι θέλω χαρούμενους στίχους. Ακόμα και τα slow τραγούδια πρέπει να είναι χαρούμενα. Είμαι σε τέτοιο σημείο της ζωής μου που νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Ήθελα να κάνω ένα χαρούμενο δίσκο», εξηγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα