Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Κυριάκος: Επειγόντως εθνικό σχέδιο άμεσης αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης

Επισημαίνει ότι «το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών είναι αναγκαίο να συγκληθεί πριν τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ - Τουρκίας» - Γύρος επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς

«Να σταματήσει την ασύδοτη μετακίνηση των μεταναστών μέσα στην ελληνική επικράτεια», καλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να εφαρμοστεί επειγόντως «εθνικό σχέδιο άμεσης αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος για το ίδιο ζήτημα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό, επισημαίνει, εξάλλου, σε δήλωσή του ότι «το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών είναι αναγκαίο να συγκληθεί πριν τη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε. - Τουρκίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε γύρο τηλεφωνικών επικοινωνιών με τους πολιτικούς αρχηγούς Φώφη Γεννηματά, Σταύρο Θεοδωράκη, Δημήτρη Κουτσούμπα και Βασίλη Λεβέντη.

Ο κ. Μητσοτάκης τους εξήγησε τη θέση του για την ανάγκη να συγκληθεί  η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προσφυγικό, πριν από τη σύνοδο ΕΕ-Τουρκίας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι στιγμής διαπιστώνεται σύμπτωση απόψεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα