Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ε.Δρούτσα/MEGA ΚΥΠΡΟΥ : «Όταν ο πατέρας σου και η αδελφή σου με έβριζαν…»(BINTEO)

Ο Μικρούτσικος ζήτησε από την κριτική επιτροπή να σχολιάσει την τοποθέτηση του διαγωνιζόμενου ότι είναι αδικημένος… Η κουβέντα όμως μετατράπηκε σε ομηρικό καβγά, με απειλές για αποχώρηση και βαρύγδουπες δηλώσεις «Τον πατέρα μου και την αδελφή μου να μην τους πιάνεις στο στόμα σου». 

Ο Μάριος Πετρίδης απείλησε μέχρι και να αποχωρήσει από το Your Song, όταν η Εύη Δρούτσα του ζήτησε το λόγο για τα όσα γράφει στο διαδίκτυο και όσα λέει στην κάμερα του talent show. 

Το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε ύστερα από την παρότρυνση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος θέλησε να λογοδοτήσει κατά κάποιον τρόπο ο Μάριος Πετρίδης. 

Τότε η Εύη Δρούτσα έκανε αναφορά στις βρισιές που δέχτηκε από τον πατέρα, αλλά και την αδελφή του. Από τον πρώτο live και από την αδελφή του διαδικτυακά. 

«Τον πατέρα μου και την αδελφή μου τη Χρύσα μην τους πιάνεται στο στόμα σας Δρούτσα» είπε ο Μάριος Πετρίδης, θέλοντας να τονίσει την αξία που έχουν οι δικοί του γι αυτόν, αλλά και στο καλλιτεχνικό στερέωμα. 

Η Εύη Δρούτσα εμμέσως πλην σαφώς γι ακόμα μια φορά τόνισε ότι ο Μάριος Πετρίδης βλέπει φαντάσματα και νομίζει ότι η κριτική επιτροπή έχει πρόβλημα μαζί του. Κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει μιας και ο τραγουδιστής προτού ερμηνεύσει το σόλο του στο 6ο live μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής δήλωσε ότι νιώθει αδικημένος από την κριτική επιτροπή, αφού αισθάνεται ότι είναι εχθρικά προδιατιθέμενος απέναντί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα