Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ο φιλέλληνας, Νάιτζελ Φάρατζ έτοιμος να σαρώσει τα πάντα…

Οι περισσότεροι από τους πάνω από τέσσερις εκατομμύρια Βρετανοί ψηφοφόροι που υποστήριξαν το UKIP του Νάιτζελ Φάρατζ στις κοινοβουλευτικές εκλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης την προηγούμενη εβδομάδα είναι αποφασισμένοι να ψηφίσουν και πάλι το κόμμα ευρωσκεπτικιστών στις επερχόμενες εθνικές εκλογές του 2015.

Αυτό δείχνει το αποτέλεσμα νέα δημοσκόπησης στη βρετανία.


Το Κόμμα Ανεξαρτησίας πήγε εκπληκτικά καλά στις ευρωπαϊκές εκλογές, κερδίζοντας 27,5 τοις εκατό των ψήφων και ξεπερνώντας τους κυβερνώντες Συντηρητικούς και το εργατικό κόμμα της αντιπολίτευσης.

Η έρευνα , που διενεργήθηκε από την ComRes και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Telegraph, δείχνει ότι το 86 τοις εκατό των 4,3 εκατομμυρίων ανθρώπων που ψήφισαν το UKIP την περασμένη εβδομάδα , θα το πράξει εκ νέου στις εθνικές βουλευτικές εκλογές του επόμενου έτους. Αυτό θα… σπάσει την προηγούμενη τάση η οποία έδειχνε πως η υποστήριξη UKIP στις εκλογές της ΕΕ θα το εξαφανίσει από το εθνικό ψηφοδέλτιο.

Ακριβώς κάτω από το 40 τοις εκατό είπαν ότι «ορισμένοι» θα υποστηρίξουν το κόμμα του και πάλι, ενώ 49 τοις εκατό είπαν ότι ήταν « πιθανό» να το πράξουν. Δεκατέσσερα τοις εκατό είπε ότι θα μπορούσε πιθανότατα να ψηφίζει διαφορετικά . Στη δημοσκόπηση του ComRes (23-26 Μαϊου) συμμετείχαν 4.078 ενήλικες.

Σύμφωνα με άλλη έρευνα του ComRes που διεξήχθη για ITV News και δημοσιεύθηκε στις 29 Μαΐου , σχεδόν τα τρία τέταρτα – 72 τοις εκατό των ψηφοφόρων UKIP στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – θα μπορούσαν να δουν τους εαυτούς τους να ψηφίζουν το κόμμα στις γενικές εκλογές τον Μάιο του επόμενου έτους .

Το κόμμα ζητά τη Βρετανία να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και ο ηγέτης του UKIP, Nigel Farage, επιθυμεί αύξηση των ελέγχων στα σύνορα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Ήξερα ότι μόλις οι Βρετανοί γνώριζαν ότι είχαν χάσει τον έλεγχο των συνόρων και πωε η πλειονότητα των νόμων γίνονταν στις Βρυξέλλες και όχι στη Βρετανία, θα υπάρξει μια ριζοσπαστική αλλαγή στο πολιτικό τοπίο της χώρας», ανέφερε ο Άγγλος επιχειρηματίας, Paul Sykes, ο οποίος χρηματοδότησε την τελευταία δημοσκόπηση ComRes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα