Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το φτωχικό σπίτι μιας μονογονεϊκής οικογένειας στο Περιστέρι, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προσφέροντας δώρα. Από την επίσκεψη, δόθηκε στη δημοσιότητα σχετική φωτογραφία, κάτι που ενόχλησε τον ΠτΔ.


Ο κ. Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, επισκέφτηκε το μεσημέρι το σπίτι της μακροχρόνια άνεργης κυρίας Άννας.
Κρατώντας στην αγκαλιά την πεντάχρονη κόρη της Φωτεινή, η άνεργη μητέρα υποδέχτηκε τον κ. Παυλόπουλο και συζήτησαν για τις δυσκολίες αλλά και τον αγώνα που καταβάλλει η ίδια για να ζει με αξιοπρέπεια η οικογένειά της.
Ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της χώρας τη νέα χρονιά, ευχόμενος Καλή Χρονιά, υγεία, δύναμη και ελπίδα. 

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το ΑΠΕ, φαίνεται να ενόχλησε τον κ. Παυλόπουλο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. Ο ΠτΔ ήθελε η επίσκεψη να γίνει "αθόρυβα" και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η φωτογραφία διέρρευσε μάλλον από το περιβάλλον του κυρίου Παχατουρίδη.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα