Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Σοκ:ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΓΙΑ 50 ΜΙΛΑ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

- Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε σε οικόπεδο στην Αργυρά Ακτή λίγα μέτρα από την θάλασσα! - Μανάδες κάηκαν αγκαλιά με τα παιδιά τους - Άλλοι πνίγηκαν πέφτοντας στην θάλασσα για να σωθούν! - 156 τραυματίες - Οι 11 διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας - Πολλοί με σοβαρά εγκαύματα - 710 εγκλωβισμένοι στις παραλίες απομακρύνθηκαν με τη συνδρομή του Λιμενικού και βρήκαν καταφύγιο σε ξενοδοχεία - Στο νεκροτομείο στου Γουδή μεταφέρονται οι σοροί προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση 

Αποκάλυψη σοκ από τον αντιδήμαρχο Ραφήνας και διασώστη που βρίσκεται στο σημείο - Μιλούν για 24 ή 26 νεκρούς - Προσπάθησαν να σωθούν από τις φλόγες τρέχοντας προς τη θάλασσα αλλά εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες

Για τουλάχιστον 24 νεκρούς που εντοπίστηκαν μεταξύ μιας ταβέρνας και της θάλασσας στην Αργυρή Ακτή, στο Μάτι, μιλούν διασώστες που βρίσκονται στην περιοχή. 

Την είδηση για τον εντοπισμό «πολλών νεκρών» μετέφερε στην τηλεόραση του Σκάι ο αντιδήμαρχος Ραφήνας - πικερμίου Γιάννης Κοκόλης κάνοντας λόγο «για πάνω από είκοσι». Στη συνέχεια, ο διασώστης Βασίλης Ανδριόπουλος έκανε λόγο για την πρώτη καταμέτρηση των θυμάτων, που κατά τη μαρτυρία του, ανέρχονται σε 26. Σύμφωνα άλλες μαρτυρίες τα θύματα στην Αργυρά Ακτή είναι 24.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία του διασώστη, οι περισσότεροι νεκροί έχουν εντοπιστεί άλλοι στη θάλασσα, άλλοι στην ταβέρνα και άλλοι σε ένα οικόπεδο. 

 Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, o Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, επιβεβαίωσε ότι εντοπίστηκαν 26 άνθρωποι νεκροί στην Αργυρή Ακτή, στην περιοχή του Ματιού. 

Όπως ο ίδιος διευκρίνισε ωστόσο, τα άτομα αυτά δεν βρέθηκαν σε μια ταβέρνα, ούτε σε κάποιο οικόπεδο, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες.

«Πνίγηκαν στη θάλασσα, όπου είχαν μπει για να σωθούν» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουρνούς. 

Όπως επισήμανε, από τη συγκεκριμένη περιοχή διακομίστηκαν 700 άτομα με πλοιάρια, αφού κάθε πλοιάριο είχε δυνατότητα να περισυλλέξει μόνο 10-15 άτομα.


Όπως εξήγησε ο κ. Μπουρνούς, η οικογένεια του οποίου διασώθηκε την τελευταία στιγμή, η πυροσβεστική υποτίμησε στην αρχή την πυρκαγιά και δεν μπήκε μέσα στον οικισμό του Ματιού, με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η τραγική εξέλιξη.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα