Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Συντάξεις: Αυτή είναι η τροπολογία της ΝΔ

Με την τροπολογία που κατατέθηκε για τις συντάξεις, ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να απαντήσει ουσιαστικά στις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα ότι «επιθυμεί διακαώς τις εν λόγω περικοπές». «Είναι μια τροπολογία η οποία λέει πολύ απλά: ελάτε να ψηφίσουμε μαζί ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις
Τροπολογία για τη μη περικοπή των συντάξεων καταθέτει η Νέα Δημοκρατία, όπως είχε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να απαντήσει ουσιαστικά στις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα ότι «επιθυμεί διακαώς τις εν λόγω περικοπές». «Είναι μια τροπολογία η οποία λέει πολύ απλά: ελάτε να ψηφίσουμε μαζί ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις. Αν έχετε, λοιπόν, το θάρρος, ελάτε και υπερψηφίστε είτε τη δική μας πρόταση, είτε της κυρίας Γεννηματά. Για να αποδείξουμε πραγματικά ποιος είναι υποκριτής σε αυτή την αίθουσα. Ποιος λέει αλήθεια και ποιος κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. Αλλά, δυστυχώς, κ. Τσίπρα, όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι αν παραμείνετε εσείς στην εξουσία οι μειώσεις των συντάξεων θα είναι αναπόφευκτες γιατί εσείς εξακολουθείτε να στραγγαλίζετε την πραγματική οικονομία, που είναι ο αιμοδότης, τελικά, του κάθε ασφαλιστικού συστήματος», είχε τονίσει ο κ. Μητσοτάκης.

Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ασφαλιστικές
και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις - Αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας - Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων - Επιτροπεία ασυνόδευτων ανηλίκων και άλλες διατάξεις.».

Διαβάστε την τροπολογία εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα