Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

9 χρόνια "ON LINE" και συνεχίζουμε...


Φίλοι και φίλες του διαδικτυακού
"ONLINE"  συμπληρώσαμε 9 χρόνια από τη έναρξη λειτουργίας του blog (27-12-2011) και έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 33.000 αναρτήσεις και τις 3.100.000 προβολές.

Το κανάλι μου στο youtube ΤV.Papadopoulos (TV.P) ,ξεπέρασε τους 2.200 συνδρομητές και τα βίντεο τις 1,4 εκατ. προβολές. 

Δυστυχώς ο χρόνος που φεύγει επιβεβαίωσε εκτός από την αριθμολογία(επαναλαμβανόμενο ζεύγος αριθμών , το έτος 1818 είχαμε την πρώτη πανδημία χολέρας , το έτος 1919 είχαμε την Ισπανική γρίπη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων) και τους χειρότερους φόβους μας. Η εξέλιξη της πανδημίας του covid-19 άλλαξε δραστικά τη ζωή μας.Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη χειρότερη φάση του , καθώς βαδίζουμε στην καρδιά του Χειμώνα.Μόνη ελπίδα φαντάζει το φάρμακο και δευτερευόντος το εμβόλιο.Πιστεύω ότι από το Πάσχα και μετά θα έχουμε ξεμπερδέψει με τον COVID, αλλά τότε θα γίνει και το "ΤΑΜΕΙΟ".Ελπίζω η οικονομία μας να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να αρχίσει και πάλι σιγά-σιγά η σταθεροποίησή της και μετά η ανάπτυξη που τόσο πολύ χρειάζεται ο τόπος.

Από την άλλη η Ευρώπη, αφήνει την Τουρκία να μας προκαλεί συνεχώς, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο αποχαιρετά την ΕΕ. Έτσι, από την 01.01.21021 θα αποτελεί χώρα εκτός ΕΕ ,ευτυχώς με συμφωνία με την ΕΕ(η συμφωνία διασφαλίζει τις εμπορικές συναλλαγές χωρίς τελωνειακούς δασμούς, ούτε ποσοστώσεις, «για όλα τα αγαθά που συμμορφώνονται με τους κανόνες καταγωγής», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε εμπορική συμφωνία (προϊόντα χωρίς δασμούς).Όμως για την εργασία και διαμονή  θα χρειάζονται άδειες από τις εθνικές αρχές, ενώ δεν θα χορηγούνται τα γνωστά δάνεια σπουδών για τους νέους "ξένους" φοιτητές.)

Στις ΗΠΑ την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 πρόκειται να ορκιστεί ο επόμενος Πρόεδρος.Αστρολογικά (οι εκλογές στις ΗΠΑ έγιναν με σύνοδο Δία-Κρόνου και στις 20/01 ο Άρης θα συναντήσει τον ουρανό στον Ταύρο), λέγεται ότι ο Πρόεδρος που θα ορκιστεί τότε δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του με κάποιο τρόπο (φυσικό ή όχι θάνατο;) ,μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί.

Στην Ελλάδα τώρα , όλα δείχνουν ότι "βαίνομεν προς εκλογάς" το καλοκαίρι του 2021 , ώστε ο Πρωθυπουργός συμπληρώνοντας 2 χρόνια στο τιμόνι της χώρας να "μηδενίσει" το κοντέρ (καίγοντας και την απλή αναλογική) και να έχει μπροστά του "καθαρά" 4 χρόνια , μέσα στα οποία θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

 Το "ON LINE" θα παρακολουθεί τις εξελίξεις , ενώ για κάθε σχόλιο ή πρόταση σας , μπορείτε να μου γράφετε στο mail "eft.papadopoulos@gmail.com"


Εύχομαι σε όλους Χρόνια πολλά με Υγεία , 

Ειρήνη και ευημερία

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

2021

Ο δημιουργός και διαχειριστής του blog

 "ON LINE"

Μάκης Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα