Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Παρόν και το Mega…


Με νέο πρόγραμμα υποδέχεται το νέο έτος το Mega. Δύο χρόνια μετά το κλείσιμό του και μετά τη συμφωνία με την TEAM για τις μεταδόσεις του Champions League, το Mega επιστρέφει και στην παραγωγή νέων σειρών. Στις 4 Ιανουαρίου 2021 ξεκινάει η «Έξαψη», η οποία θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Τετάρτη. Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, με τους Τάσο Νούσια, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση. Την ίδια μέρα ξεκινάει και η σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Σχεδόν Ενήλικες» αλλά και τα γυρίσματα του «Σιωπηλού Δρόμου» της Μελίνας Τσιαμπάνη, σεναριογράφου των «Άγριων Μελισσών», που θα συνεργαστεί με το Mega για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Από την άνοιξη αναμένεται να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της νέας σειράς του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ο οποίος επιστρέφει στο κανάλι μετά την επιτυχία της σειράς «Το Νησί»

.typologies.gr

Πρεμιέρα 04/01/2021

Η «Έξαψη», η νέα σειρά του MEGA που κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, είναι ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου.

Μία σειρά ερωτικού πάθους, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, τα «φρένα» των ηρώων σπάνε και οδηγούνται σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Πώς ανατρέπονται ζωές συμβιβασμένες στην όμορφη καθημερινότητά τους;

Πώς οι άνθρωποι μπορούν να οδηγηθούν σε πράξεις που μέχρι και πριν λίγο δεν τις είχαν φανταστεί;

Πού μπορείς να φτάσεις για τον έρωτα;

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Κάππας, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

Στον ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στον ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα