Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Τζο Μπάιντεν: «Είμαι πεπεισμένος ότι τις επόμενες μέρες η Ρωσία θα επιτεθεί στην Ουκρανία – Θα στοχεύσουν το Κίεβο με 2,5 εκατομμύρια αθώους πολίτες»


Και μόνο το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έκανε δεύτερο έκτακτο διάγγελμα σε μόλις τρεις ημέρες, δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης σε ό, τι αφορά την Ουκρανία.

Ο Τζο Μπάιντεν, στο διάγγελμα της περασμένης Τρίτης έστειλε σαφή μηνύματα στην Ρωσία, λέγοντας πως αν επιτεθεί στην Ουκρανία θα πρόκειται για μια «επιλογή πολέμου», εξαπολύοντας ανοιχτές απειλές ακόμη και για «σκότωμα» του αγωγού Nord Stream 2!

Από τότε μέχρι κι απόψε, έχει προηγηθεί ένας… πόλεμος νεύρων. Η Ρωσία υποστηρίζει πως αποσύρει στρατεύματα από τα σύνορα με την Ουκρανία, οι ΗΠΑ απαντούν ανοιχτά πως δεν το πιστεύουν και μάλιστα υποστηρίζουν πως -αντίθετα με όσα υποστηρίζει- ο Πούτιν ενισχύει τις δυνάμεις του και πρόκειται να επιτεθεί στην Ουκρανία.

Ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ετοιμάζεται να… φύγει για Μόναχο, με τις ΗΠΑ να τον προειδοποιούν λέγοντάς του να σκεφτεί καλά αυτή την απόφαση, ενώ την ίδια ώρα οι εικόνες από τις εκκενώσεις στο Ντονέτσκ και άλλες περιοχές είναι συγκλονιστικές και κάνουν το γύρο του κόσμου (σ.σ. δείτε τις κάνοντας κλικ εδώ) με την Δύση να μιλά για τη «μεγαλύτερη στρατιωτική κινητοποίηση από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα