Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Διορία δύο μηνών για την επικαιροποίηση στοιχείων στην ΑΑΔΕ για Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα

Διορία δύο μηνών για την επικαιροποίηση στοιχείων από 8 εκατομμύρια πολίτες, επιχειρήσεις, λογιστές κ.α. - Καθιερώνεται και …«contact person» για φόρους, κλήσεις και πρόστιμα ανεμβολίαστων

Διορία δύο μηνών δίνει η ΑΑΔΕ τους Έλληνες φορολογουμένους, προκειμένου να μπουν στο myAADE.gr και να… συστηθούν ξανά με την Εφορία έως και τη Mεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, ώστε στο εξής να τους κοινοποιεί άμεσα ειδοποιήσεις κάθε φορά που πρέπει να πληρώνουν φόρους, πρόστιμα ή άλλες υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο. Έτσι θα ενημερώνονται και θα προστατεύονται άμεσα από τον κίνδυνο να μη πληρώσουν από αμέλεια κάποια φορολογική υποχρέωσή τους.

Σύμφωνα με νέα απόφαση Πιτσιλή που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Α 1025/2022 ΦΕΚ Β’ 765/18-02-2022) όλοι όσοι έχουν εκδώσει και χρησιμοποιούν κωδικούς Taxisnet  «οφείλουν να επικαιροποιούν στην ψηφιακή πύλη myAADE  (…) τα στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας τους, ήτοι τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τα τηλέφωνα τους (Κινητό και Σταθερό τηλέφωνο)». Αυτό θα  γίνεται στην επιλογή «Μητρώο και Επικοινωνία» και στην ενότητα «Στοιχεία Επικοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα