Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Βρέθηκε ζωντανός επιβάτης στην πρύμνη του Euroferry Olympia - Ανέβηκαν στο πλοίο διασώστες


Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν στο ίδιο σημείο και άλλοι επιζώντες - Φωτογραφία από τη στιγμή που βγαίνει από το πλοίο - Ο άνδρας είναι Λευκορώσος -Στους 11 οι αγνοούμενοι στο φλεγόμενο πλοίο, το οποίο ρυμουλκείται προς το λιμάνι της Κασσιόπης

Ένας επιβάτης λιθουανικής καταγωγής βρέθηκε ζωντανός στην πρύμνη του φλεγόμενου Euroferry Olympia, ανανενώνοντας τις ελπίδες ότι θα βρεθούν ζωντανοί και οι υπόλοιποι 11 αγνοούμενοι. Ο άνδρας εντοπίστηκε στην αριστερή πλευρά της πρύμνης.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη αναπτέρωσε τις ελπίδες για τον εντοπισμό και των άλλων ανθρώπων που βρίσκονται στη λίστα των αγνοουμένων.

Ο Λιθουανός επιβάτης εντοπίστηκε σε ένα σημείο το οποίο τα συνεργεία φρόντιζαν να ψύχουν συνεχώς. Ο ίδιος φέρεται να ανέβηκε μόνος στο κατάστρωμα και από εκεί τα συνεργεία τον κατέβασαν. Στοι πλοίο ανέβηκαν διασώστες και σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο σημείο υπάρχουν και άλλοι επιζώντες, δίχως όμως να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα