Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στο Κίεβο οι δυνάμεις του Πούτιν - Μάχες σε τέσσερα μέτωπα - Δείτε χάρτες


Οι Ουκρανοί ανατίναξαν γέφυρα στον ποταμό Teteriv, καθυστερώντας σημαντικά τις ρωσικές δυνάμεις που μετακινούνται προς το Κίεβο - Το ρωσικό πυροβολικό άρχισε να σφυροκοπά την ουκρανική πρωτεύουσα - Από ποιες περιοχές εισέβαλαν στην Ουκρανία οι Ρώσοι και που κατευθύνονται

Σε τέσσερα βασικά μέτωπα εξελίσσεται το σχέδιο εισβολής και κατάληψης της Ουκρανίας από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις. Το μεγάλο μέτωπο είναι στο Κίεβο, όπου οι Ρώσοι επιχειρούν να μπουν στην πρωτεύουσα, να καταλάβουν κυβερνητικά κτίρια και να «συλλάβουν» τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και την κυβέρνηση της Ουκρανίας. Το δεύτερο μέτωπο είναι στη Μαριούπολη, όπου βομβαρδίζονται συγκεκριμένοι στόχοι. Το τρίτο μέτωπο είναι στο Χάρκοβο, όπου, σύμφωνα με τις αναφορές, οι μάχες διεξάγονται σώμα με σώμα σε πολλά σημεία.

Στο Κίεβο, οι ρωσικές δυνάμεις πολιορκούν την πόλη και τα προάστιά της. Η αντίσταση, ωστόσο, είναι μεγάλη, καθώς οι Ουκρανικές δυνάμεις έχουν λάβει θέσεις σε καίρια σημεία, στις διόδους προς το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ έχουν γκρεμιστεί βασικά περάσματα και γέφυρες, προκειμένου να αποκλειστεί ή να καθυστερήσει η διέλευση τεθωρακισμένων οχημάτων και τανκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα