Κυριακή 15 Μαΐου 2022

ΑΙΧΜΕΣ: Η Cosmote ανεβαίνει στο 4Κ, η Ελλάδα καθηλωμένη στο SD

Με έναν τέτοιο Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν, το πρωτάθλημα δεν θα είνα υπόθεση του Ολυμπιακού από την αρχή της σεζόν.

Και η Cosmote TV τρίβει τα χέρια της έχοντας τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και από τη νέα σεζόν και τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια. Και ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι συμφωνίες.

**Οι Τελικοί του Europa League και του Champions League  θα μεταδοθούν από την Cosmote TV και σε 4Κ.

Στην Ελλάδα, όμως, αυτό είναι η εξαίρεση. Διότι, ο Κυριάκος Πιερρακάκης έχει αφήσει τη χώρα στο Standard Definition σε μία πολύ χαμηλή ποιότητας σήματος. Η μή αξιοποίηση του φάσματος, με ευθύνη συγκεκριμένων υπουργών της Κυβέρνησης σημαίνει στην πράξη μία σημαντική τεχνολογική καθυστέρηση για τη χώρα και απώλειες εσόδων για το ελληνικό δημόσιο.

Η ζημία αυτή μπορεί να μετρηθεί πλέον καθώς η αγορά και το δημόσιο έχουν ήδη κοστολογήσει το δημόσιο φάσμα συχνοτήτων.

** Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ακολουθώντας την Premier League θα βρίσκεται για τα επόμενα έξι χρόνια στη Nova.  Στην Cosmote TV ο δημοσιογράφος είχε πάει όταν η πλατφόρμα του ΟΤΕ είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος.

*Μέχρι τις περιφερειακές εκλογές του 2023 ο Σταμάτης Μαλέλης θα βρίσκεται στο τιμόνι των ειδήσεων του  Mega, ενώ θα διεκδικήσει την εκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Σε εθνική εμβέλεια για τη Eurovision  ο Γιώργος Καπουτζίδης ως και χθες. Από σήμερα, ξανά “Σέρρες” και ΑΝΤ1+. Τη σειρά διεκδικούσε η ΕΡΤ, η οποία έδειξε μεγαλοσύνη και έδωσε εκ νέου μικρόφωνο στον δημιουργό για τη Eurovision.

**O Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τον Γιώργο Κουβαρά σε μοντέρνο (που αλλού;) καφενείο στο Κέντρο της Πόλης για την εκπομπή της ΕΡΤ1 “Στο Κέντρο”.typologies.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα