Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Kalush Orchestra : «Stefania» (To συγκλονιστικό video - clip)


Από σήμερα στη "ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ" και στο "ΟΝ LIVE" κάθε Σάββατο θα θυμηθούμε τα καλύτερα τραγούδια της Φετινής Eurovision. 

Aρχίζουμε φυσικά με τη μεγάλη νικήτρια του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που διεξήχθη στο Τορίνο της Ιταλίας και δεν είναι άλλη από την ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Οι Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania» , θριάμβευσαν στον διαγωνισμό τραγουδιού, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Το νικητήριο τραγούδι, που συνδύασε την ραπ με παραδοσιακά ακούσματα, ήταν ένας φόρος τιμής στη μητέρα του frontman του συγκροτήματος Όλεχ Πσιουκ.

Δείτε το βίντεο κλιπ που γύρισαν μετά την Νίκη τους στην EUROVISION. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού τους, γυρισμένο σε Μπούτσα, Ίρπιν, Χόστομελ και Μποροντιάνκα , περιοχές που έχουν καταστραφεί από τον ρωσικό στρατό. Και οι σκηνές είναι μια γροθιά στο στομάχι.

Ένα συγκλονιστικό πορτραίτο στις θυσίες των Ουκρανών μανάδων

Το βίντεο κλιπ είναι ουσιαστικά ένα πορτραίτο στις θυσίες των Ουκρανών μανάδων. Όπως αναγράφεται στο τέλος του βίντεο, «είναι αφιερωμένο στους γενναίους Ουκρανούς, στις μανάδες που προστατεύουν τα παιδιά τους και σε όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία μας».

Άλλωστε, το ίδιο το τραγούδι το Stefania είναι αφιερωμένο στη μητέρα του frontman του συγκροτήματος και το νανούρισμα που του έλεγε, ενώ μετά το ξέσπασμα του πολέμου, αφιερώθηκε σε όλες τι μανάδες της Ουκρανίας.

«Έτσι βλέπουμε τις Ουκρανές μητέρες σήμερα» δήλωσε ο frontman των «Kalush Orchestra», Oleh Psiuk, για το βίντεο, το οποίο είχε ήδη συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα