Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

12 χρόνια "ON LINE" και συνεχίζουμε...


Φίλοι και φίλες του διαδικτυακού "ONLINE"  συμπληρώσαμε 12 χρόνια από τη έναρξη λειτουργίας του blog (27-12-2011) και έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 38.000 αναρτήσεις και τις 3.664.000 προβολές.

Το κανάλι μου στο youtube ΤV.Papadopoulos(TV.P) , δυστυχώς πέρασε στην ιστορία, μετά το "μαύρο" που μας έριξε το youtube επειδή δεν είχαμε πρωτότυπο αρχείο video.

Αυτά τα 12 χρόνια ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και γεγονότα , όπως τη χρεοκοπία της Ελλάδος και την  είσοδο στην εποχή των μνημονίων, ακραία καιρικά φαινόμενα, τον φονικό ιό COVID-19, τον πόλεμο στην Ουκρανία  και τέλος τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας και το φαινόμενο του πληθωρισμού.

Εύχομαι,  το νέο έτος 2024 να είναι καλύτερο από το 2023 , να έχουμε επιτέλους τερματισμό των πολέμων, να επικρατήσει η Ειρήνη στη ΓΗ , να απαλλαγούμε οριστικά από COVID και να επανάλθει σιγά σιγά ο πληθωρισμός και οι τιμές σε χαμηλά επίπεδα.

 Το "ON LINE" θα παρακολουθεί τις εξελίξεις , ενώ για κάθε σχόλιο ή πρόταση σας , μπορείτε να μου γράφετε στο mail "eft.papadopoulos@gmail.com"

Εύχομαι σε όλους Χρόνια πολλά με Υγεία , 

Ειρήνη και ευημερία

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

2024

Ο δημιουργός και διαχειριστής του blog

 "ON LINE"

Μάκης Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα