Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ COVID ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


Την διαγραφή των προστίμων που επιβλήθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας κυρίως σε ηλικιωμένους που δεν είχαν εμβολιαστεί, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την σημερινή ενημέρωση για τον «Covid 19».

«Θα διαγράψουμε τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί κατά την περίοδο της πανδημίας», είπε ο υπουργός χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ως μια ενέργεια συμφιλίωσης. «Το θέμα του εμβολιασμού δίχασε όχι μόνο την ελληνική κοινωνία, αλλά και τους ανθρώπους ανά τον κόσμο», είπε.
«Ένα πρώτο συμπέρασμα που εξάγεται από τα στοιχεία είναι η τεράστια σημασία του εμβολιασμού τόσο για τη γρίπη όσο και για τον κορονοϊό. Ήταν ένα ζήτημα που δίχασε στην πανδημία, χωριστήκαμε σε εμβολιαστές και αντι-εμβολιαστές, τσακωθήκαμε, χαλάσαμε τις καρδιές μας», είπε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην ενημέρωση για την COVID-19 και τις ιώσεις.

«Το εμβόλιο του κορονοϊού δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εμβόλιο από αυτά που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης και είπε ότι, μαζί με την αναπληρώτρια υπουργό Ειρήνη Αγαπηδάκη, εισηγήθηκαν την απόσυρση των προστίμων που επιβλήθηκαν στους ηλικιωμένους που δεν εμβολιάστηκαν την περίοδο της πανδημίας.

«Τείνουμε κλάδο ελαίας», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Το εμβόλιο δεν γίνεται με το ζόρι αλλά είναι σημαντικό για την υγεία μας. Δεν θα μετράμε δόσεις, όπως κάναμε την εποχή της πανδημίας. Ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει. Τα στοιχεία εμβολιασμού δεν έχουν πάει τόσο χαλιά όσο είπαν κάποιοι αλλά φιλοδοξούμε να πάει ακόμα καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, της αναπληρώτριας υπουργού Ειρήνης Αγαπηδάκη, του προέδρου του ΕΟΔΥ καθηγητή, Χρήστου Χριστοδούλου και της καθηγήτριας πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ, Αναστασίας Κοτανίδου, για την εξέλιξη της πορείας του κορονοϊού και των άλλων ιώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα