Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αποκλειστικό – Οι κεφαλαιακές ζημίες θα είναι στην Eurobank 2,5 δισ. στην ΕΤΕ 2 δισ. ενώ στην Πειραιώς και Alpha σχεδόν μηδέν

Τα στοιχεία αυτά αποτελούν το θετικό σενάριο για το σύστημα με επιβάρυνση 4,5 δισεκ. γιατί στο αρνητικό σενάριο….οι ζημίες θα είναι πολύ μεγαλύτερες.....
Τις κεφαλαιακές ζημίες των ελληνικών τραπεζών, όπως οριοθετούνται από την Blackrock και περιλαμβάνουν όλες τις παραμέτρους ειδικά της εκτιμώμενης κερδοφορίας για τα επόμενα 3 χρόνια, παρουσιάζει το www.bankingnews.gr. 
Στις χθεσινές συναντήσεις των τραπεζών με τεχνικά κλιμάκια της ΤτΕ στο επίκεντρο βρέθηκε η μελλοντική κερδοφορία των τραπεζών όπως θα προκύψει από τα business plan και τις συνέργειες.
Ωστόσο προκαταβολικά με απόλυτη σαφήνεια αναφέρουμε ότι τα νούμερα που θα διαβάσετε βρίσκονται υπό την αίρεση εγκρίσεων της Τρόικα.
Τα στοιχεία που παρουσιάζει το bankingnews.gr,  αποτελούν το θετικό σενάριο για το σύστημα γιατί στο αρνητικό σενάριο….οι ζημίες θα είναι πολύ μεγαλύτερες.
Δίνουμε ωστόσο πολύ μεγάλες πιθανότητες επιβεβαίωσης στα στοιχεία που παρουσιάζουμε. 
Οι θεσμικές αρχές θα έχουν κρίσιμες συναντήσεις με την Τρόικα την ερχόμενη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και εκεί θα διαπιστωθούν οι τελικές προθέσεις.
Όλη αυτή η συσκότιση με τις κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών προκαλούν μεγάλη σύγχυση και ακόμη μεγαλύτερη αμφισβήτηση των ξένων για τις τράπεζες. 
Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει – πληροφορίες που δεν προέρχονται από μια πηγή αλλά πλήθος πηγών καθώς προσπαθούν να κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό….ένα μεγάλο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα