Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα η συνάντηση με Τσεφέριν, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Τι θα συζητηθεί για την οπαδική βία


Ύστερα από τα θλιβερά γεγονότα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να συναντηθεί σήμερα Τετάρτη (16.8.2023) με τον επικεφαλής της UEFA αλλά και με ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ της χώρας.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10:30 με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν (Aleksander Čeferin) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη θα δώσουν το παρών οι υπουργοί Γιάννης Οικονόμου, Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Βρούτσης.

Τι θα συζητηθεί

Η σημερινή συνάντηση είναι η αρχή μιας γενικότερης κυβερνητικής προσπάθειας οι χούλιγκανς και η οπαδική βία να μείνουν εκτός γηπέδων και αθλητισμού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος για δομικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στην εξάλειψη της οπαδικής βίας και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις ώστε να αλλάξει ολοκληρωτικά η φιλοσοφία των γηπέδων.

Ο πρωθυπουργός εξάλλου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για τον τρόπο που η ΕΛ.ΑΣ. χειρίστηκε το θέμα των Κροατών χούλιγκανς με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες – και μετά την εσωτερική έρευνα στους κόλπους της αστυνομίας – αναμένονται νέες αποφάσεις για μετακινήσεις ή και αποπομπές υψηλόβαθμων αστυνομικών.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα