Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Με ελληνικές σειρές,Μενεγάκη – Ευαγγελάτο & Champions League το Mega

 
«To Mega το καλό» επιχειρεί από τον Σεπτέμβριο να αλλάξει τα δεδομένα στον τηλεοπτικό χάρτη, διεκδικώντας υψηλή θέση στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης. Με το συγκεκριμένο διαφημιστικό μήνυμα το κανάλι θέλει να υποδηλώσει πως οι τηλεθεατές θα δουν στις οθόνες τους το νέο Mega, που θα είναι καλύτερο από το πρώτο διάστημα της επαναφοράς του στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Γυρίζονται και προγραμματίζονται έξι ελληνικές σειρές, με τον Κωνσταντίνο Σούσουλα, πρώην διευθυντή προγράμματος του Alpha, να έχει αναλάβει τα ηνία του καναλιού: «Η γη της ελιάς» (σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου, σενάριο: Βάνα Δημητρίου ), «Ο Δάσκαλος» (σενάριο – σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης) «Κομάντα και Δράκοι» (σενάριο – σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης), «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» (σενάριο – σκηνοθεσία: Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου), «Το αύριο μας ανήκει» (σκηνοθεσία: Βασίλης Ντούρος – σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς) και η «Σκοτεινή θάλασσα» (σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης – διασκευή σεναρίου: Ζαχαρίας Μαυροειδής).

Στην ψυχαγωγία ξεχωρίζει η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο, με το οποίο συνυπήρχαν στον Alpha.

Εκπομπές θα παρουσιάζουν η Σμαράγδα Καρύδη, η Δανάη Μπάρκα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ συνεχίζεται και η επιτυχημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega». Πλην των δελτίων ειδήσεων, στην ενημέρωση συνεχίζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live News», η «Κοινωνία Ώρα Mega» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα και το «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, ενώ ο Αντώνης Κατσαρός θα παρουσιάζει το «Σούπερ Μπάλα live», καθώς το Mega έχει ήδη επενδύσει και στο Champions League και θα μεταδίδει τον αγώνα της Τετάρτης.http://www.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα