Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ HD (SEASON 4) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5 & 6 (THE WOLVES & THE CREEPER OF WALNUT GROVE)

Τα επεισόδια του Δ' κύκλου της σειράς (season 4) μεταδόθηκαν από το  NBC, από τις 12 Σεπτεμβρίου 1977 μέχρι της 13 Μαρτίου 1978 και καθήλωσαν τους τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς δέκτες. Στην Ελλάδα η σειρά προβλήθηκε μεταγλωτισμένη στα Ελληνικά από την ΥΕΝΕΔ και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ1 HD , καθημερινά στις 19:00 σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Remastered Edition με την αρχική μεταγλώττιση της ΥΕΝΕΔ).

Η μεταγλώττιση της σειράς έγινε από το Studio Cross.

Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880. 

Hμερομήνια Α' προβολής  17 Oκτωβρίου 1977


Επεισόδιο 5ο. THE WOLVES



Έχοντας σώσει από κυνηγετική παγίδα δύο «κουτάβια» και τη μητέρα τους, ο Άντι και η Λόρα αποφασίζουν να τα μεταφέρουν στη φάρμα των Ίνγκαλς. Εκεί ανακαλύπτουν ότι πρόκειται για λύκους. Στο μεταξύ, ο Τζο και η Καρολάιν λείπουν για δουλειά και έχουν αναθέσει τη φροντίδα των μικρότερων κοριτσιών στη Μαίρη. Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν φήμες για άγρια σκυλιά που πραγματοποιούν επιθέσεις στην πόλη. Ενώ προσπαθεί να απαλλαγεί από την υπερπροστατευτική αδερφή της, η Λόρα μαθαίνει ότι ο Τζουντ Λάραμπι γνωρίζει για την ύπαρξη των λύκων στο Πλαμ Κρικ και ετοιμάζεται να λάβει τα μέτρα του. 

Hμερομήνια Α' προβολής  24 Oκτωβρίου 1977
Επεισόδιο 6ο. THE CREEPER OF WALNUT GROVE
Οι μικροί ντέτεκτιβ Άντι και Λόρα αντιγράφουν τις μεθόδους ενός φανταστικού πράκτορα της Σκότλαντ Γιαρντ, ονόματι Φάρνσντεϊλ Φρίμοντ, προκειμένου να συλλάβουν τον μυστηριώδη κλέφτη του Γουόλνατ Γκρόουβ.



Παραγωγή: ΗΠΑ
Παίζουν: Μελίσα Γκίλμπερτ (Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ), Μάικλ Λάντον (Τσαρλς Ίνγκαλς), Κάρεν Γκρασλ (Καρολάιν Ίνγκαλς), Μελίσα Σου Άντερσον (Μέρι Ίνγκαλς Κένταλ), Λίντσεϊ και Σίντνεϊ Γκρίνμπας (Κάρι Ίνγκαλς), Μάθιου Λαμπόρτο (Άλμπερτ Κουίν Ίνγκαλς), Ρίτσαρντ Μπουλ (Νελς Όλσεν), Κάθριν ΜακΓκρέγκορ (Χάριετ Όλσεν), Άλισον Άρμγκριν (Νέλι Όλσεν Ντάλτον), Τζόναθαν Γκίλμπερτ (Γουίλι Όλσεν), Βίκτορ Φρεντς (Αζάια Έντουαρντς), Ντιν Μπάτλερ (Αλμάντσο Ουάιλντερ) 
Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Κλάξτον, Μόρι Ντέξτερ, Βίκτορ Φρεντς, Μάικλ Λάντον
Σενάριο: Μπλαντς Χανάλις, Μάικλ Λάντον, Ντον Μπάλακ
Μουσική: Ντέιβιντ Ρόουζ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα