Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ HD (SEASON 4) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 14 & 15 (THE RIVALS & WHISPER COUNTRY)

Η Μετάδοση της σειράς θα διακοπεί από αύριο, λόγω της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων , οι οποίοι θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ
Τα επεισόδια του Δ' κύκλου της σειράς (season 4) μεταδόθηκαν από το  NBC, από τις 12 Σεπτεμβρίου 1977 μέχρι της 13 Μαρτίου 1978 και καθήλωσαν τους τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς δέκτες. Στην Ελλάδα η σειρά προβλήθηκε μεταγλωτισμένη στα Ελληνικά από την ΥΕΝΕΔ και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ1 HD , καθημερινά στις 19:00 σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Remastered Edition με την αρχική μεταγλώττιση της ΥΕΝΕΔ).

Η μεταγλώττιση της σειράς έγινε από το Studio Cross.

Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880. 

Hμερομήνια Α' προβολής 9 Ιανουαρίου 1978

Επεισόδιο 14ο THE RIVALS

Η προοπτική μιας κερδοφόρας δουλειάς, που θα κρατά για μέρες τον Τζο μακριά από το Πλαμ Κρικ, προκαλεί αρνητικά συναισθήματα στην Καρολάιν. Στο μεταξύ, η Λόρα ερωτεύεται τον Τζίμι Χιλ και αποφασίζει να αλλάξει την εμφάνισή της για να του αρέσει. Σύντομα θα διαπιστώσει ότι οι κυριακάτικες κορδέλες και το καλό της πανωφόρι την εμποδίζουν να συμμετέχει στα παιχνίδια του σχολικού διαλείμματος. Όταν ο Τζίμι ζητάει από τη Σαμάνθα Χίγκινς, μια καινούργια μαθήτρια με παντελόνια και μαζεμένα μαλλιά, να παίξει μαζί του, η Λόρα βλέπει στο πρόσωπό της μια αντίπαλο. 



Επεισόδιο 15ο WHISPER COUNTRY
Hμερομήνια Α' προβολής 16 Ιανουαρίου 1978


 Ο αιδεσιμότατος Άλντρεν μεσολαβεί για να προσληφθεί η Μαίρη ως δασκάλα στη μικρή κοινότητα του Γουίλοου Ραν. Η συναναστροφή της με τη δεσποινίδα Πιλ, μια σημαντική προσωπικότητα της περιοχής, που αντιπαθεί τη μόρφωση, θα αποδειχτεί μια σκληρή δοκιμασία για τη μεγάλη κόρη των Ίνγκαλς. 



Παραγωγή: ΗΠΑ
Παίζουν: Μελίσα Γκίλμπερτ (Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ), Μάικλ Λάντον (Τσαρλς Ίνγκαλς), Κάρεν Γκρασλ (Καρολάιν Ίνγκαλς), Μελίσα Σου Άντερσον (Μέρι Ίνγκαλς Κένταλ), Λίντσεϊ και Σίντνεϊ Γκρίνμπας (Κάρι Ίνγκαλς), Μάθιου Λαμπόρτο (Άλμπερτ Κουίν Ίνγκαλς), Ρίτσαρντ Μπουλ (Νελς Όλσεν), Κάθριν ΜακΓκρέγκορ (Χάριετ Όλσεν), Άλισον Άρμγκριν (Νέλι Όλσεν Ντάλτον), Τζόναθαν Γκίλμπερτ (Γουίλι Όλσεν), Βίκτορ Φρεντς (Αζάια Έντουαρντς), Ντιν Μπάτλερ (Αλμάντσο Ουάιλντερ) 
Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Κλάξτον, Μόρι Ντέξτερ, Βίκτορ Φρεντς, Μάικλ Λάντον
Σενάριο: Μπλαντς Χανάλις, Μάικλ Λάντον, Ντον Μπάλακ
Μουσική: Ντέιβιντ Ρόουζ 


http://series.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα