Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Κίνηση-ματ σχεδιάζει ο ΑΝΤ1


 Κίνηση-ματ σχεδιάζει ο ΑΝΤ1, ο οποίος ρίχνει στη μάχη το πλέον δυνατό χαρτί του, τη «Μάγισσα», με αυξημένη δόση. Ο αρχικός σχεδιασμός του σταθμού ήθελε τη σειρά, συνολικού κόστους 12 εκατομμυρίων ευρώ, να βγαίνει στον αέρα δύο φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 θα μπει ακόμα πιο δυναμικά στον ανταγωνισμό, αυξάνοντας τα επεισόδια της «Μάγισσας» από δύο σε τέσσερα την πρώτη εβδομάδα και ακολούθως τρία.

Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς θα γίνει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται και δεύτερη κίνηση-ματ από τον ΑΝΤ1 με αλλαγή slot για τη «Μάγισσα». Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε τη σειρά των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη να μπαίνει στο δεύτερο slot της βραδινής ζώνης και να μεταδίδεται στις 22:00. Η ανατροπή-βόμβα έρχεται με την απόφαση του ΑΝΤ1 να μετακινήσει τελικά τη σειρά εποχής σε κεντρική θέση μάχης. Η «Μάγισσα» θα υψώσει το κάστρο της στην prime time στις 21:00!

Η είσοδος της «Μάγισσας» στο slot των 21:00 «σκάει» σαν κανονιά για το Mega και τον Alpha, που τα τελευταία δύο χρόνια είχαν παγιώσει την πρωτοκαθεδρία τους στην εν λόγω ζώνη.

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρώτη αναμέτρηση, καθώς την ίδια ώρα θα κάνουν πρεμιέρα η «Γης της ελιάς» στο Mega, ο «Σασμός» στον Alpha και η «Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο Star, όπως έχει ατύπως συμφωνηθεί ανάμεσα σε ΑΝΤ1, Mega, Alpha και Star. Απέχοντας από τις συζητήσεις συνεννόησης ανάμεσα στα κανάλια, ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει πρεμιέρα των «Πανθέων» τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, ενώ και το Open «ανεβάζει» τη σειρά «Ερωτας φυγάς» στην prime time με πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Δεν θα βγουν, όμως, όλες οι σειρές την ίδια εβδομάδα. Οι πρεμιέρες της prime time θα «σπάσουν» τελικά στα δύο. Μία εβδομάδα αργότερα από την πρώτη φουρνιά, δηλαδή τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα μπουν στη μάχη το «Ναυάγιο» στο Mega και το «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha, που προορίζονται για μετάδοση στις 22:40. Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 οι «Παγιδευμένοι», καθώς και οι δύο ολοκαίνουργιες σειρές «Ο πρώτος από εμάς» και «Μετά τη φωτιά».enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα